• DOLAR 34,29 %0.06
  • EURO 37,46 %0.08
  • ALTIN 2.919,54 %0.07
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 66.057 %5.1
  • ETHERIUM 2.614 %5.6
15°
6 ay önce Güncel

İzmir'e bağlı olan Menemen ilçesinde polisin bir şüphelinin adresine düzenlediği baskında, bebek maması kutusuna saklanmış olan uyuşturucu madde ele geçirildi. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

İstanbul'da dün yapılan asayiş kontrollerinde, farklı suçlardan arama kaydı bulunan 510 şüpheli gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ) Genel Başkanı Mahmut Arslan açıklamalarında, "Eğer enflasyondaki bu yükseliş ve fiyatlardaki bu artış söz konusu olursa doğal olarak bu tartışmalar hızlanacaktır. Temmuz ayındaki şartlara göre hem Sayın Bakanla hem de kamuoyundaki diğer aktörlerle konunun görüşülmesi gerekmekte" ifadesini kullandı.

6 ay önce Güncel

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. 10 yıldan fazladır kiracı olan biri ev sahibi evden çıkmasını talep edince, konu mahkemeye taşındı. Evi boşaltmak yerine‘ yüzde 25 zamlı’ kirayı vermek isteyen kiracı hakkında mahkeme ilginç bir karara vardı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, il genelinde etkisini sürdürüyor. Başkentliler, sabaha kar yağışıyla uyandılar.

6 ay önce Güncel

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran gençlik koordinasyonu yetkilisi Barzan Hesenzade'yi Irak'ın Kandil bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

6 ay önce Güncel

TÜSAD İnfeksiyon Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Berna Kömürcüoğlu, Covid-19 pandemisinin hala aşının yan etkileri üzerine tartışmaların devam ettiğine dikkat çekerek, yeni bir araştırmanın sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, piyasaların yakından takip ettiği faiz kararını bugün duyuracak. Son zamanlarda kredi kartları ve kredilere yönelik yeni çalışmalar yapılmıştı. Faiz kararının ardından kredi kartlarında beklenen ne? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarında, 5 ilde gerçekleştirilen Mahzen-16 operasyonları kapsamında 3 ayrı suç örgütü çökertildiğini, aralarında örgüt elebaşlarının da bulunduğu 63 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Sabah Gazetesi'nden Barış Şimşek'in haberine göre, Türkiye'de tapu devri sırasında yaşanan dolandırıcılık vakalarına son vermek amacıyla devlet güvencesi altında bir uygulama başlatıldı. İşte detaylar...