• DOLAR 34,27 %-0.02
  • EURO 37,40 %-0.30
  • ALTIN 2.920,72 %-0.26
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 65.955 %5.54
  • ETHERIUM 2.630 %6.91
16°
6 ay önce Güncel

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun bugünkü toplantısında alınan karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi artık taşınma durumları ne olursa olsun elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyecek.

6 ay önce Güncel

Tekirdağ'da yaşanan feci bir kaza, 5 kişinin hayatını kaybetmesine ve 10 kişinin yaralanmasına neden oldu. Saray'dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan 34 BGE 76 plakalı tır, Vize'den Çerkezköy istikametine seyreden 59 KS 182 plakalı yolcu minibüsüne çarptı.

6 ay önce Güncel

Anayasa Mahkemesi'nde görev süresi dolan Zühtü Arslan'ın yerine Kadir Özkaya seçildi. Anayasa Mahkemesi üyesi Kadir Özkaya 9'a 6 oyla ilk turda AYM Başkanlığı'na seçildi.

6 ay önce Güncel

Emekli maaşlarında önemli değişiklikler gündemde. Planlanan yeni düzenlemeye göre kök aylıklar yeniden yapılandırılacak ve emeklilik yaşı esas alınarak taban aylık hesaplaması yapılacak. İş Kanunu'nda yapılacak bu değişiklikler, özellikle en düşük emekli maaşı alan vatandaşları etkileyecek.

6 ay önce Güncel

2024-MSÜ: Sınav Sonuçları Açıklandı

6 ay önce Güncel

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) tarafından hazırlanan "Bireysel Emeklilik Sisteminde Kısmen Ödeme Hakkında Yönetmelikte Değişiklik YapılmasınaDair Yönetmelik", Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

6 ay önce Güncel

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, güvenlik güçleri tarafından büyük miktarda esrar ele geçirildi. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölücü terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasındaki bağlantıyı tespit etmek amacıyla operasyon düzenlendi.

6 ay önce Güncel

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşanan korkunç bir olay, toplumda büyük infial yarattı. Mahallede su satan 60 yaşındaki Metin Şenay, iş yerinde çocuklara yönelik cinsel istismar suçlamalarıyla karşı karşıya kaldı. Taciz iddiaları, mahkemeye taşındı ve Şenay, yüzlerce yıl hapis cezası talebiyle mahkemeye sevk edildi.

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları uyguladığı yüksek artışın yanı sıra Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS personellerine 25 bin lira ikramiye verecek.

6 ay önce Güncel

Almanya'nın Bremen kentinde 2021 yılında gerçekleştirilen ve 8.2 milyon euroluk bir soygunla Türkiye'ye kaçan Yasemin Gündoğan, beklenmedik bir hamle yaparak polise teslim oldu. Yasemin'in bu kararı, Alman kamuoyunda ve yetkililer arasında şaşkınlık yarattı.