• DOLAR 34,27 %-0.02
  • EURO 37,40 %-0.30
  • ALTIN 2.920,72 %-0.26
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 65.955 %5.54
  • ETHERIUM 2.630 %6.91
16°
6 ay önce Güncel

ORC Araştırma, Beylikdüzü ilçesi için yayımladığı son ankette, Yeniden Refah Partisi adayının oy oranında belirgin bir artışın olduğunu bildirdi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kayseri ziyareti sırasında, atama bekleyen öğretmenler tarafından mülakatsız 68 bin öğretmen atama talebi yazılı ve sözlü olarak iletildi. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Neuralink'in "Telepati" adını verdiği beyin-bilgisayar arayüzü teknolojisi, ilk insan denemesinde başarıyla bilgisayar kontrollü satranç oynamayı sağladı.

6 ay önce Güncel

Türkiye bir dönem otomobil piyasasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Renault Toros, yıllar sonra tamamen yenilenmiş ve elektrikli bir model ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Renault'un geçmişten günümüze taşıdığı bu efsane, Renault 12 ismiyle ve tam elektrikli bir yapıya kavuşarak otomobil severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu , politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını beklenmedik bir şekilde 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. Bu kararın ardından piyasalarda oynaklık arttı ve dolar değer kaybetti.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gençlerin geleceğini korumak adına Türkiye genelinde gerçekleştirilen Narkoçelik-7 operasyonlarının sonuçlarını açıkladı; operasyonlar kapsamında toplam 13.115 uyuşturucu hap ve çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 28 sokak satıcısı da yakalandı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere yönelik şiddeti önlemek ve okullardaki düzeni sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlatıyor. Son açıklamalara göre, öğretmenlerle görüşmek isteyen velilerin randevu alması zorunlu hale getiriliyor.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı , okul müdürlerine yönelik önemli bir uyarı ve talimat içeren bir resmi yazı yayınladı. Bu yazıda, 2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'nun yayımlandığına ve bu kılavuzda belirtilen işlemlerin zamanında ve eksiksiz olarak tamamlanması gerektiğine dikkat çekildi.

6 ay önce Güncel

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel'deki Birinci Nükleer Enerji Zirvesi'nde sivil nükleer enerjinin geleceği, Türkiye'nin enerji stratejisi ve bölgesel nükleer güvenlik konularında önemli açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik önemli bir destek programını hayata geçirdi. Bakanlık, doğal gaz tüketim desteği kapsamında 584 bin 941 haneye toplamda 399 milyon 947 bin TL ödeme yapacak.