• DOLAR 34,27 %-0.02
  • EURO 37,43 %-0.20
  • ALTIN 2.914,76 %-0.46
  • BİST100 8.699 %-1.99
  • BITCOIN 65.650 %5.89
  • ETHERIUM 2.620 %6.95
20°
6 ay önce Güncel

İş arayan adaylar için sevindirici haberler var! Son duyurulara göre, 2022 KPSS puanları 50-55-60-65-70 aralığında olan adaylar, çeşitli kurumlarda açılan iş ilanlarına başvurabilecekler. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, son gelişmeler ve eleştirilere yanıt verirken, istatistiklerle kendilerini kandırmamak gerektiğini söyledi.

6 ay önce Güncel

Diyarbakır'da, BİLSEM (Bilim ve Sanat Merkezleri) uygulama testlerini sınav gibi gösterip yaklaşık 1 milyon TL kamu zararına neden oldukları iddiasıyla ilgili olarak 2 Başmüfettiş Diyarbakır'a geldi. Ayrıntılar haber detayımızda...

6 ay önce Güncel

NG Araştırma'nın 20 Şubat – 11 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve 1737 kişinin katıldığı "Türkiye’de Geçim Şartları" anketi, vatandaşların ekonomik durumlarına dair dikkat çekici sonuçlar ortaya koydu. Anket, emekli maaşlarından asgari ücrete, ev kiralarından benzin fiyatlarına kadar geniş bir yelpazede, Türkiye genelindeki yaşam maliyetleri ve bunların vatandaşların hayatları üzerindeki etkilerini ele aldı.

6 ay önce Güncel

Zonguldak'ta 2017 yılında yaşanan ve uzun süre gündemi meşgul eden "Sahte diplomalı öğretmen" skandalıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İddialara göre, sahte diplomayla 21 yıl boyunca öğretmenlik yaptığı tespit edilen İsmail Y'nin şimdi de hizmetli olarak Zonguldak'taki bir okula atanmış olduğu ortaya çıktı.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye genelindeki huzurevleri ve çocuk esirgeme kurumları için kapsamlı bir personel alımı duyurusunda bulundu. Bu büyük çaplı alımda, en az lise mezunu olmak üzere çeşitli eğitim düzeylerinden toplam 7839 yeni personelin istihdam edileceği belirtildi.

6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sektöründeki tekniker ve hemşirelerin çalışma alanlarına ilişkin önemli bir duyuru yaptı. Kamu sektöründe ve özel sektörde sağlık çalışanlarının görev tanımlarına uygun olarak çalışmalarını sağlayacak yeni düzenlemelerin detaylarını paylaştı.

6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık teknikerlerine yönelik yeni düzenlemeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kamuda çalışan teknikerlerin kendi işlerini yapacaklarını ve hemşirelerin de kendi işlerini yapacaklarını vurguladı. Bakan Koca, özel sektörde ise teknikerlerin, hemşirelerin gözetiminde, onların görev tanımına uygun işleri yapmaya izin verildiğini belirtti.

6 ay önce Güncel

Beslenme ve sağlık alanındaki önerileriyle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, ramazan ayında kahve severlere kilo vermelerinde yardımcı olacak bir sır verdi. Karatay, Türk kahvesine ekleyeceğiniz mucizevi bir besinle yağların nasıl eritilebileceğini açıkladı.