• DOLAR 34,28 %-0.01
  • EURO 37,51 %0.03
  • ALTIN 2.930,78 %0.09
  • BİST100 8.760 %-1.31
  • BITCOIN 64.600 %2.78
  • ETHERIUM 2.536 %2.67
20°
6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda Kütüphane Haftası'nın kutlanması için talimatlarını duyurdu. 25 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan bu kutlamaların amacı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kütüphane kullanma sevgisini artırmaktır. Bakanlık, bu önemli haftanın nasıl kutlanacağına dair detayları içeren bir dizi yönerge yayınladı.

6 ay önce Güncel

İzmir'e bağlı olan Çiğli ilçesinde 5 otomobil ile elektrikli skuterin birbirine girdiği kazada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

6 ay önce Güncel

Bakan Şimşek’in Kadro Açıklaması Sonrası Merak Arttı! 2023’te Emekli Olan Öğretmen Sayısı Kaçtı?

6 ay önce Güncel

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP adayının yayınlara çıkmadığını belirterek, "Niye çıkamadıklarını biliyor musunuz? Bu soruyu (para sayma görüntüsü) sormamak kaydıyla televizyona çıkmak istiyorlar. Niye saklıyorsun, ne varsa açıklayın milletimize şeffaf bir şekilde. İnsanımız da aydınlansın." şeklinde konuştu.

6 ay önce Güncel

Almanya’da yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası’nda (EURO 2024) sahada ter dökecek son 3 takım açıklanacak. İşte finale yükselen takımlar...

6 ay önce Güncel

Mart ayının son haftaları, binlerce öğretmen adayı için heyecanlı bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni atama takvimi henüz duyurulmasa da, öğretmen adayları merakla bekleyiş içinde. Geçtiğimiz yıl 45 bin öğretmenin atanmasının ardından, bu yıl kaç öğretmenin atılacağı ise belirsizliğini koruyor. Ancak, atama sürecinin detayları, Bakanlık tarafından yapılacak duyurunun ardından netlik kazanacak.

6 ay önce Güncel

SABAH Gazetesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) siyaseti etkileyebilmek için 2013 yılında kurduğu Siyaset Mahrem Yapılanması'nın detaylarını gün yüzüne çıkarıyor. FETÖ lideri Fetullah Gülen'in talimatıyla MİT Mahrem Yapılanması'ndan ayrılarak kurulan bu yapıda, 7 Şubat MİT kumpasının mimarlarından "Cafer" kod adlı Ahmet Hamdi Parlak'ın liderlik yaptığı belirlendi.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın hiç beyanname vermeyenleri de takibe aldığı kira vergisi ilk taksit ödemesi için son 10 gün. Beyannamelerin 31 Mart 2024 tarihine kadar verilmesi gerekiyor. 2023 yılı için yıllık 21 bin TL'nin altında kira geliri olanlar ise beyanname vermeyecek.

6 ay önce Güncel

Hakkari, Şırnak, Van ve Sivas'ta etkili olan olumsuz hava şartlarından okullar tatil edildi. Ülkemizin büyük bir kısmında etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve soğuk, eğitimde gecikmelere neden oldu. Bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını başlattı. Kampanya dahilinde biletler, 1 USD ve 1 EUR'dan başlayacak.