• DOLAR 34,28 %0.02
  • EURO 37,46 %-0.12
  • ALTIN 2.927,16 %-0.04
  • BİST100 8.721 %-1.74
  • BITCOIN 64.900 %3.59
  • ETHERIUM 2.538 %3.15
21°
6 ay önce Güncel

MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından olarak bilinen Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi. Terörden Arananlar Listesinde Yeşil Kategoride bulunduğu açıklandı.

6 ay önce Güncel

SONAR Araştırma’nın Başkanı Hakan Bayrakçı’nın CNN Türk ekranlarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, anketlerde önde ilerlemesini paylaştı. O dakikalar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

6 ay önce Güncel

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de meydana gelen son depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görür, civardaki deprem faaliyetlerinin ara ara yenilendiğine değindi. İşte o yorum...

6 ay önce Güncel

Motorin grubuna cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 TL'lik bir indirim yapılması bekleniyor.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları ons değerindeki değişimlerden etkileniyor. Bu hafta duyurulan ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı sonrası zirvesini test eden altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası ise tersine döndü. İşte, 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları..

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'nın alt kuruluşu Ajet, seyahatseverlere müjdeli bir haberle geldi. 20 Şubat – 11 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen anketin ardından, Ajet yurtdışına ve yurtdışından Türkiye'ye dönüş uçuşları için başlattığı kampanyayla, 1 dolar ve 1 euro gibi inanılmaz düşük fiyatlarla uçak bileti satışına başladı.

6 ay önce Güncel

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), internet üzerinden izinsiz forex işlemi gerçekleştiren sitelere karşı mücadelesini sürdürüyor. 21 Mart 2024 tarihinde yayımladığı 2024-16 numaralı bültenle, Türkiye'deki kişilere yönelik olarak yurtdışında kaldıraçlı işlem yaptıran 72 internet sitesinin erişiminin engellenmesi için hukuki işlemlerin yapılmasına karar verdi.

6 ay önce Güncel

Akşam Gazetesi'nin Ankara İl Temsilcisi Emin Pazarcı'nın öğretmenlikte mülakatların kaldırılmasına karşı olduğunu belirtmesi, öğretmenler arasında çeşitli tepkilere neden oldu. Sosyal medya üzerinden bir öğretmenin atama süreciyle ilgili bir mesajına verdiği cevap, dikkat çekici bir tartışmanın fitilini ateşledi.

6 ay önce Güncel

Bağcılar’da sucu dükkanı olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları uzun seneler boyunca istismar etti, bunları videoya çekti. Tutuklu sapığın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği belirlendi.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son değerlendirmelere göre; Bitlis, Van, Şırnak ve Hakkari için turuncu, 9 kent için de sarı kodlu uyarı geldi. İşte o iller..