• DOLAR 34,28 %-0.01
  • EURO 37,51 %0.03
  • ALTIN 2.930,78 %0.09
  • BİST100 8.760 %-1.31
  • BITCOIN 64.600 %2.78
  • ETHERIUM 2.536 %2.67
20°
6 ay önce Güncel

Galatasaray'ın Belçikalı oyuncusu Dries Mertens, takım içinde liderlik göstererek Sergio Oliveira'nın affedilmesinde önemli bir rol oynadı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK işbirliğiyle geliştirilen yerli ve milli elektronik posta sistemi ile 100 bin okul ve eğitim kurumuna anlık iletişim imkanı geliştirilecek

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç'in Fenerbahçe ve Beşiktaş için kullandığı "şikeci" ifadesi nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

6 ay önce Güncel

Son dönemde kamu bankalarının emeklilere yönelik promosyon teklifleri, özel bankaları da harekete geçirdi. Emeklilerin tercih ettiği bankalar arasında ciddi bir rekabet yaşanırken, bankaların sunduğu avantajlar da göz dolduruyor. Hangi banka, emekliye ne kadar promosyon veriyor? Güncel promosyon tutarları....

6 ay önce Güncel

Öğretmenler arasında ek ders ücretleriyle ilgili yeni bir tartışma başladı. Bu tartışmanın ortaya çıkmasının sebebi, her öğretmenin aldığı ek ders ücretinin farklı olmasıydı. Örneğin, bir öğretmene 90 lira, diğerine ise 100 lira ödendiği görüldü. işte detaylar...

6 ay önce Güncel

Karabük Üniversitesi'nde yaşanan bir olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Üniversitenin Instagram "itiraf sayfası"nda paylaşılan iddialara göre, siyah öğrencilerle cinsel ilişki yaşayan bazı Türk öğrenciler, HPV ve HIV gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileriyle hastanelere başvurdu. Bu olay, üniversite çevresinde ve sosyal medyada büyük endişe ve tartışmalara neden oldu.

6 ay önce Güncel

İzmir'de yaşanan dehşet verici olay, bir özel hastanenin otoparkında ortaya çıktı. Bir aracın bagajında bulunan cesedin, kuyumcu Bekir Bozar'a ait olduğu tespit edildi. Cinayet zanlısı F.B., Bozar'ı öldürdükten sonra cesedi bagaja koyarak şehirde dolaştı. Dahası, cinayetin ardından bir gün içinde borçlu olduğu 14 kişiye kuyumcunun dükkanından çaldığı altınlarla ödeme yaptığı ortaya çıktı.

6 ay önce Güncel

Mart ayının son haftaları itibarıyla Türkiye, doğal bir olayın etkisi altına giriyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nden İklim Bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar'ın uyarılarına göre, Sahra Çölü üzerinden yıllık 2 milyar ton toz taşınımı gerçekleşiyor ve bu dönemde Türkiye'ye yoğun toz taşınımı bekleniyor. Söz konusu doğa olayı, hem tarımsal verimlilik için bir fırsat hem de sağlık açısından bazı riskleri beraberinde getiriyor.

6 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Türkiye'nin siyasi gündemi yoğun bir tempoda ilerliyor. Her seçim döneminde olduğu gibi bu sefer de en çok merak edilen ve tartışılan konulardan biri, Türkiye'nin megakenti İstanbul'da kimin seçileceği. Gazeteci İsmail Saymaz, İstanbul ile ilgili yapılan son anket sonuçlarını ve adaylar arasındaki oy farkını kamuoyu ile paylaştı.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Türkiye'nin çeşitli bölgelerini etkisi altına alacak şiddetli yağışlar için son dakika uyarısı yayınladı. MGM'nin yaptığı açıklamada, özellikle 14 ilde beklenen kuvvetli kar, yağmur ve karla karışık yağışların yaşanacağı belirtildi.