• DOLAR 34,27 %-0.01
  • EURO 37,49 %-0.03
  • ALTIN 2.931,92 %0.13
  • BİST100 8.850 %-0.29
  • BITCOIN 64.309 %2.4
  • ETHERIUM 2.523 %2.19
16°
6 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim öncesi ilçeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'da seçimlerin kaderini belirleyecek ilçeler hakkında konuşan Kurum, AK Parti'nin hangi ilçelerde öne çıktığını ve kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu paylaştı.

6 ay önce Güncel

Dünya Bu Soykırımı Daha Ne Kadar Seyredecek?

6 ay önce Güncel

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın'ın Söke ve Kuşadası ilçelerinde çeşitli programlara katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Eski ittifak ortaklarına yönelik eleştirilerde bulunan Akşener, "Biz Türkiye'yi kurtaracağımızı düşünürken arkadaşlar dümen içindeymiş" dedi.

6 ay önce Güncel

Temmuz ayında uygulanacak olan memur ve memur emeklisi zammı için geri sayım başladı. Türkiye genelinde milyonlarca memur ve memur emeklisinin merakla beklediği mart ayı enflasyon rakamları, zamların belirlenmesinde kilit bir rol oynuyor. Peki, bu kritik süreçte mart ayı enflasyon oranları ne zaman ve hangi beklentilerle açıklanacak? İşte detaylar:

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük'te düzenlenen mitingde emekliye seyyanen zam konusunu ele aldı

6 ay önce Güncel

Son dönemde altın fiyatları, yatırımcıların en çok takip ettiği konuların başında geliyor. Global piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, yerel ekonomik dinamiklerle birleşince altın fiyatlarındaki değişimler de yakından izleniyor. Bu bağlamda, piyasaların yakından takip ettiği isimlerden biri olan İslam Memiş, altın fiyatlarına dair değerlendirmelerde bulundu. İşte Memiş'ten gelen son dakika yorumları ve altın fiyatlarına dair çarpıcı detaylar:

6 ay önce Güncel

Gümüşhane'de halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 40 yaşındaki İbrahim Sağırkaya, arkadaşları tarafından fark edilene kadar müdahale edilemedi.

6 ay önce Güncel

Türkiye gayrimenkul piyasasında son yılların en dikkat çekici değişimi yaşanıyor. GYODER'in "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2023 4. Çeyrek Raporu" açıklandı. Rapor, 2023'ün dördüncü çeyreğinde konut satışlarında yaşanan yüzde 23,9'luk ciddi düşüşü ve lojistik sektöründeki mevcut durumu detaylandırdı. İşte gayrimenkul sektöründe yaşanan bu dönüşümlerin ayrıntıları:

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB), politika faizlerinde gerçekleştirdiği önemli yükseliş, bankaların TL mevduat faiz oranlarını tarihi zirvelere taşıdı. Özellikle, 100 bin TL gibi bir miktarın mevduat getirisi, son yılların en yüksek seviyesine ulaştı.

6 ay önce Güncel

Ülkede halen mevsim normallerinin altında seyreden sıcaklıklar nedeniyle, Pazar ve Pazartesi günleri İç Ege, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu'da zirai don riski olduğu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından duyuruldu.