• DOLAR 34,28 %0.00
  • EURO 37,52 %0.00
  • ALTIN 2.924,28 %-0.13
  • BİST100 8.876 %0.00
  • BITCOIN 63.950 %1.59
  • ETHERIUM 2.510 %2.02
13°
6 ay önce Güncel

Karabük Üniversitesi'nde, yabancı öğrencilerle birlikte olan Türk öğrencilerin HIV ve HPV şüphesiyle hastanelere başvurduğu iddiaları gündemi salladı. Karabük İl Sağlık Müdürü İsmail Kara, bu iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu ve sağlık tesislerine konuyla ilgili son üç günde herhangi bir başvuru olmadığını belirtti. Kara, ayrıca hemşirelerin bilgi gizlemesi veya kayıtsız giriş yapması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

6 ay önce Güncel

Moskova'da, kamuflajlı kişilerin bir konser salonuna düzenlediği saldırı sonucunda en az 40 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), saldırıda en az 146 kişinin yaralandığını açıkladı. Saldırının ardından saldırganların kaçmış olabileceği değerlendiriliyor.

6 ay önce Güncel

ABD ve birçok Batılı ülke, Rusya'da gerçekleşen Moskova'daki konser salonu saldırısından yaklaşık 2 hafta önce vatandaşlarını tedbirli olmaları konusunda uyardı. Saldırının gerçekleştiği Crocus Belediye Binası'ndaki konser öncesi, silahlı saldırganların salona girerek ateş açmasıyla birlikte olay yerinde panik yaşandı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı açıklamada, atama bekleyen öğretmenlerin merakla beklediği öğretmen atamalarının ne zaman açıklanacağı sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılında uygulanacak yeni müfredatı belirledi. Yeni müfredat, okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5 ve lise 9. sınıflardan itibaren kademeli olarak hayata geçirilecek.

6 ay önce Güncel

Temmuz ayında uygulanacak olan memur ve memur emeklisi zammı için geri sayım başladı. Türkiye genelinde milyonlarca memur ve memur emeklisinin merakla beklediği mart ayı enflasyon rakamları, zamların belirlenmesinde kilit bir rol oynuyor. İşte bu kritik süreçte mart ayı enflasyon oranları ne zaman ve hangi beklentilerle açıklanacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus Belediye Binası'nda bulunan bir konser salonunda silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırı sırasında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi ve yetkililer olay yerinde bulunanları tahliye etmeye başladılar.

6 ay önce Güncel

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay'da yaşanan 'Gökhan Zan' krizi sonrasında vereceği karar hakkında bir açıklama yaptı. Bu açıklamada, Emek ve Özgürlük İttifakı'ndan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösteren partileri desteklemeleri önerildi.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhur İttifakı'nın Anadolu coğrafyasının doğal bir ittifak olduğunu belirtti.

6 ay önce Güncel

Kırıkkale'de bulunan bir özel kreşte yaşanan skandal görüntüler, aileleri şok etti. İki buçuk yaşındaki Hasan Efe Kuşdoğan'ın kafasındaki yara, ailesinde büyük endişe yarattı. Kamera kayıtlarını inceleyen aile, çocuklarının maruz kaldığı şiddeti gördükten sonra ne yapacaklarını bilemez bir halde kaldılar.