• DOLAR 34,28 %0.00
  • EURO 37,49 %-0.04
  • ALTIN 2.917,21 %-0.38
  • BİST100 8.876 %0.00
  • BITCOIN 62.550 %-0.71
  • ETHERIUM 2.458 %-0.53
13°
6 ay önce Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 1 milyar 610 milyon 593 bin liralık tarımsal destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışan personele yönelik maaş promosyon ihalesini tamamladı ve rekor bir promosyon anlaşması imzaladı.

6 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), taşıt kredilerine yönelik yeni düzenlemeler getirdi. Karara göre, taşıt kredilerinin vade süreleri ve kredi tutarları belirli kriterlere göre değiştirildi. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Meliha Ercan Ortaokulu'nda, bir öğrencinin matematik dersinde makas fırlatması sonrası yaşanan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler, bir velinin öğretmeni darp ettiği anları gösterdi.

6 ay önce Güncel

Bank of America, Türkiye'nin politika faizinde yıl sonuna kadar 250 baz puanlık bir düşüş beklerken, TCMB'nin yeni bir faiz artırımına gitme olasılığını düşük gördüğünü belirtti.

6 ay önce Güncel

CHP lideri Özgür Özel, emeklilerin haklarının ihlal edildiğini ve yapılanın siyasi manipülasyon olduğunu söyledi

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak uzun yıllar hizmet veren bir öğretmen, 2024 yılında emeklilik için gün saymaya başladı. Emeklilik hakkı kazanan öğretmenin alacağı maaş ve ikramiye miktarı merak konusu oldu.

6 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, taşıt kredileri için yeni vade sınırları belirledi; değeri 1 milyon 600 bin TL'nin altındaki taşıtlar için vade süresi 48 ay olacak.

6 ay önce Güncel

Teknoloji dünyasında heyecan yaratan gelişmeler devam ederken, Çin'in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden vivo, merakla beklenen yeni orta segment telefonu T3'ü resmen duyurdu. Göz dolduran özellikleriyle dikkat çeken bu cihazın Türkiye pazarına girip girmeyeceği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.

6 ay önce Güncel

2024 yılında gerçekleştirilecek olan öğretmen atamaları için heyecan dorukta. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaklaşan atama süreciyle ilgili sessizliği, adayları merak içinde bırakırken, geçmiş yılların verileri tahminleri şekillendiriyor. İşte detaylar...