• DOLAR 34,12 %-0.50
  • EURO 37,58 %0.08
  • ALTIN 2.913,63 %-0.50
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.850 %-0.48
  • ETHERIUM 2.467 %0.39
16°
6 ay önce Güncel

Merkez Bankası politika faiz oranını açıklamasının ardından yatırımcılar altın fiyatları sık sık mercek altına almaya deva ediyor. İşte 23 Mart 2024 güncel çeyrek, gram ve yarım altın fiyatları..

6 ay önce Güncel

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’nun Ar-Ge birimi KAMUAR’ın oluşturmuş olduğu gıda fiyatları endeksi istatistiklerine göre, gıda fiyatlarındaki artış hız kazandı.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu analizlerde; yurdun büyük bir kısmını etkisi altına alan şiddetli yağış, sağanak, soğuk hava dalgası ve bazı yerlerdeki kuvvetli kar yağışlarının devam edeceğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamalar ışığında, Süper Kupa mücadelesinin daha öncesinde konuşulduğu ibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da yapılacağı belirtildi.

6 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından, taşıt kredilerine yönelik sınırlar yeniden yapılandırıldı. Peki bu olayın, araç piyasasına getirileri ve götürüleri neler olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Kredi kartları çoğu zaman vatandaşı zor durumdan kurtarsa da, kullanma şeklinde yoldan sapılırsa, biriken taksitler adeta bir borç yumağına dönüşüyor. Borcu borçla kapatmak mantıklı mı?  Kredi kartı borcunda sürekli olarak asgari ödeme tutarını yatırmak borcun hepsinden kurtarır mı? Uzman isim bu soruların cevaplarını şu şekilde açıklıyor...

6 ay önce Güncel

Yurdumuza, Sahra Çölü'nden şiddetli toz taşınımı geleceği değerlendiriliyor. Uzman isimler, özellikle akciğer hastalıkları bulunan vatandaşlar için maske takmaları gerektiğini ifade etti.

6 ay önce Güncel

Akdeniz'de saatler 07.56 gösterdiğinde bir deprem yaşandı. Merkezinin, Muğla'nın Marmaris ilçesi olan deprem sonrası AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden paylaşımlar yapıldı.

6 ay önce Güncel

Merkez Bankası’nın beklenmedik faiz kararının ardından vatandaş altın ve dolar fiyatlarını yakından takip ediyor . Dolar/TL 32 TL değerinin altına düştü. Öyleyse yeni gelişmelerle beraber yatırım araçlarının seyri nasıl olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

İstanbul'a bağlı olan Şişli’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru doktorların tüm müdahalelerine rağmen kaldırıldığı hastanede şehit düştü.