• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.490 %-0.96
  • ETHERIUM 2.453 %-0.3
17°
6 ay önce Güncel

2024 yılında atama bekleyen bir öğretmen adayı, babasının kendisine iş bulduğunu açıkladı.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir sonraki başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklaması, Türk spor kamuoyunda büyük bir şok etkisi yarattı. Ünlü televizyon yapımcısı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda bu konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazasında yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu duyurdu.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle, Moskova'daki terör saldırısını kınayarak başlayan Erdoğan, "Terör kimden gelirse, faili kim olursa olsun kabul edilemez" dedi. Ayrıca, Ankara'ya yeni bir metro hattı yapılacağını da duyurdu.

6 ay önce Güncel

AK Parti Ankara mitingi öncesinde TGRT Haber'in konuğu olan AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, TGRT Haber'in öğretmenlik mükatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için 25-28 Mart tarihleri arasında ikinci geç başvuru hakkı tanıdı. Yurt dışındaki üniversitelere kayıt olmak isteyen Türk öğrencilerin YKS'ye girmeleri gerektiğini belirten yönetmelik dolayısıyla oluşabilecek mağduriyetleri önlemek amacıyla bu ikinci geç başvuru imkanı sağlandı.

6 ay önce Güncel

Rusya'da Moskova'da gerçekleşen kanlı saldırıyı gerçekleştirenlerin kimlikleri ve fotoğrafları ortaya çıktı. Terör örgütü IŞİD'in üstlendiği saldırıda 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 115 kişi ise yaralandı.

6 ay önce Güncel

Bu hafta Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri ortalama olarak yüzde 3,20 kazanç sağladı. Altının gram fiyatı ise yüzde 0,13 artış kaydetti. Ancak dolar/TL yüzde 0,64, euro/TL ise yüzde 1,46 değer kaybetti.

6 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurt dışında alınan yükseköğretim diplomalarının tanınması ve denkliği konusunda yeni bir düzenlemeye gitti. Bu yeni düzenleme, yurt dışında eğitim alacak öğrenciler için şartları zorlaştırıyor ve "sıralama" kriterini getiriyor. Artık, yurt dışında eğitim alacak öğrencilerin, diploma denkliği için dünya sıralamasında ilk 400 veya ilk 1.000 içerisinde yer alan üniversitelerden mezun olmaları gerekiyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçının tarihini değiştirmediğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Süper Kupa müsabakası 7 Nisan 2024 Pazar günü, saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleşecek.