• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.500 %-0.75
  • ETHERIUM 2.444 %-0.66
20°
6 ay önce Güncel

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala, İstanbul'da seçim atmosferi iyice ısınıyor. Türkiye'nin gözü kulağı olan mega şehirde, iki başlıca aday Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki rekabet, son yapılan anketlerle daha da netleşirken, SER-AR araştırma ise Türkiye haritasının rengi ni belirledi.

6 ay önce Güncel

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Türk Hava Yolları (THY) önümüzdeki haftadan itibaren 10 yıl aradan sonra Libya seferlerine yeniden başlayacağını söyledi.

6 ay önce Güncel

CHP'deki iç karışıklıkların devam ettiği bir dönemde, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel arasında yaşanan olaylar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İmamoğlu'nun genel başkanının konuşmasına izin vermemesi ve Özgür Özel'in mimikleri, gündemde sıcak bir tartışma başlattı.

6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin açılışı vesilesiyle yaptığı açıklamada, nadir hastalıkların tedavisinde dönüm noktası olacak bir adımı duyurdu. Koca, Türkiye'nin bu alanda dünyada bir ilke imza atacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

Türkiye genelinde hava durumuyla ilgili önemli bir uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, kar yağışının etkili olacağı bölgelerde vatandaşların dikkatli olması gerekiyor. Bu illerde kar yağışı bekleniyor. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla ve Bursa merkezli 6 ilde gerçekleştirilen Kalkan-16 operasyonlarında göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik başarılı sonuçlar elde edildiğini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen-veli randevularını dijital ortama taşıdı. Veliler, öğretmen görüşmeleri için e-devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecekler.

6 ay önce Güncel

Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili olarak açılan soruşturmada, Turgay Kocakaya tutuklandı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Üsküdar'da düzenlenen bir iftar programında enflasyonla mücadelede adımların atıldığını ve mayıs ayından itibaren belirgin bir düşüşün beklendiğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mansur Yavaş'ı siyasi ahlaksızlıkla suçlayarak sert bir şekilde eleştirdi. Akşener, Afyonkarahisar'da seçmenlere hitap ettiği bir etkinlikte yaptığı konuşmada, Yavaş'ın televizyonda İYİ Parti üyelerinin istifa ederek kendisiyle çalıştığını iddia etmesine tepki gösterdi.