• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.001 %-1.74
  • ETHERIUM 2.450 %-0.94
20°
6 ay önce Güncel

Müşteri kazanımı ve mevcut müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birçok banka, sıfır faizli kredi kampanyalarını duyurdu. İşte dokuz farklı bankanın sunduğu cazip faizsiz kredi ve nakit avans seçenekleri.

6 ay önce Güncel

Ramazan ayının manevi atmosferi içinde yer alan ve ‘Bin Aydan Daha Hayırlı’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi, Müslümanlar için özel bir öneme sahiptir. Bu kutsal gecede yapılan dualar, ibadetler ve Kur'an tilaveti, müminler için büyük bir fırsat sunuyor. 2024 yılında 5 Nisan Cuma gününe denk gelen Kadir Gecesi’nde, oruçlar tutulacak, dualar edilecek ve Kur'an-ı Kerim okunacak. İşte, bu mübarek geceyi ihya etmek için yapılması gerekenler.

6 ay önce Güncel

Araba alırken göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktörlerden biri, hiç şüphesiz motorunun dayanıklılığıdır. Uzun ömürlü ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sunan motorlar, sizi sık sık sanayi yollarına düşmekten kurtarır. İşte, araba seçerken mutlaka bilmeniz gereken ve birçok otorite tarafından dünyanın en dayanıklı motorları olarak kabul edilen modeller.

6 ay önce Güncel

Gaziantep'te, ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardım kömürlerinden altın çıktığına dair yayılan iddialar, kentte büyük bir merak ve heyecan uyandırdı.

6 ay önce Güncel

Türkiye genelinde hava durumu: Pazar günü, ülke genelinde beklenen sıcaklık artışı ve güneşli hava, yerini Pazartesi günü yeniden yağışa bırakacak.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de, şehirler arası yük ve yolcu taşımacılığı yapan ticari araçlar için zorunlu hale getirilen ve özel araç sahipleri için de can ve mal güvenliği açısından kritik önem taşıyan kış lastiği uygulaması, 1 Nisan itibarıyla son bulacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla, yılın belli dönemlerinde uygulanan bu zorunluluk, hava ve iklim şartları göz önünde bulundurularak belirleniyor.

6 ay önce Güncel

İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin dört bir yanından emeklilerin gözü kulağı, yüksek enflasyon oranları karşısında eriyen maaşlarına çözüm arayışında İstanbul'dan gelecek haberde. 31 Mart seçimlerinin yaklaşmasıyla, Ankara'nın kulislerinde dolaşan iddialar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, önemli bir müjde ile emeklilerin yüzünü güldüreceği yönünde. Pazar günü gerçekleşecek olan İstanbul mitingi, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bu açıklama için merakla bekleniyor.

6 ay önce Güncel

Adana'da yaşanan sahte avukat olayı, hukuk camiasında endişe yarattı. Kendini avukat olarak tanıtarak insanları dolandırmaya çalışan bir kadın, yok artık dedirtti!

6 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından bankacılık ve araç sektörünü yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme yapıldı. Düzenleme, özellikle elektrikli araç almayı planlayan tüketiciler için önemli değişiklikler getiriyor. Elektrikli taşıt kredileri konusunda yapılan bu yeni düzenleme, piyasaları ve potansiyel araç alıcılarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...