• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.739 %-0.81
  • ETHERIUM 2.469 %0.71
22°
6 ay önce Güncel

Galler'deki Newport'ta bulunan bir atık çöplüğünde kaybolan 500 milyon dolarlık Bitcoin'i arayan bir adam, çöp sahasının kazılmasını talep ediyor.

6 ay önce Güncel

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dünya genelindeki Sosyal Güvenlik sistemlerini "saadet zinciri" olarak tanımlayarak, yaşlı nüfusun artmasıyla birlikte sistemlerin zarar göreceği endişesini dile getirdi.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u mağlup ettiği maçta yaşanan şiddet olayları, Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın yazısında ele aldı. Trabzon'da bir süre maç oynanmaması önerisinde bulundu.

6 ay önce Güncel

Öğrencilerin akademik başarılarını gösteren resmi belgeler olan karne alımları, her dönemin sonunda gerçekleşiyor. Yeni tasarlanan karne formatında, ders notlarının yanı sıra yıl sonu ortalama puanları da yer alıyor. Ancak sınıfta kalmamak için öğrencilerin bazı şartlara dikkat etmeleri gerekiyor. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gastronomi yarışmasının başladığını duyurdu. Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'na katılmak isteyen öğrenciler için başvurular başladı.

6 ay önce Güncel

Bankacı Seçil Erzan, ünlü futbolcu Semih Kaya ve diğer dört kişi hakkında 'tefecilik' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, iddialar arasında yüksek miktarda para almak ve tehdit yer alıyor.

6 ay önce Güncel

Bazı anneler, maddi sıkıntılarını gerekçe göstererek internet üzerinden bebeklerini satışa çıkarırken, bazı aileler ise bedelsiz olarak bebek sahiplenmeye hazır olduklarını belirtiyorlar.

6 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yönetmelik, ahşap binaların tasarımı, hesapları ve yapım esaslarını düzenliyor. Yönetmelik, özellikle taşıyıcı ahşap yapı elemanlarının kullanımını ve yapı sistemlerini amaçlıyor ve 1 Ocak 2025'te yürürlüğe girecek.

6 ay önce Güncel

Facebook ve Instagram, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri sırasında usulsüz müdahaleleri önlemek için önlemler alınacak ve yapay zeka ile dijital teknikleri kullanarak manipülasyonla mücadele edilecek

6 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek arasında elektrik ve doğalgazda devlet katkısı ile emeklilerin ikramiyeleri konusunda tartışma yaşandığı iddialarını yalanladı.