• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.650 %-0.79
  • ETHERIUM 2.460 %0.61
22°
6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli vatandaşların bayram ikramiyesi ödemeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Fed ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararlarını açıklanmasının ardından altın fiyatlarında inişli çıkışlı grafik devam ediyor. Geçen hafta cuma gününü aşağı bir seyirle kapatan altın fiyatları yeni haftada ivmesini yukarıya çevirdi. 25 Mart Pazartesi bugün gram altın fiyatı 2 bin 240 liradan satışa sunuluyor. İşte, 25 Mart 2024  gram altın ve diğer altın fiyatları..

6 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan son verilere göre, Türkiye'nin işsizlik oranı son on yılın en düşük seviyesine indi.

6 ay önce Güncel

Öğretmenlerin tayin haklarını kullanabilecekleri zaman dilimlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürlerinin yeniden yönetici görevlendirme sürecini başlatıyor. Bu süreç, 1 Nisan Pazartesi günü itibarıyla başlayacak ve okul müdürlerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynayacak.

6 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta altın, döviz, mevduat faizleri ve borsada dalgalanmalar söz konusuydu. Dolar/TL 32’nin eşiğinde kalırken, borsa 9 bin puanı geçildi, gram altın ise 2317 TL'ye ulaşırken aşağıya çekildi. Mevduat faizleri ise yüzde 57’ye yükseldi. Öyleyse son oranlara göre hangi yatırım aracı daha çok kazanç sağlıyor? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerde bulunan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, kamuda istihdamın yoğunluğuna ve ekonomik sürdürülebilirlik konularına dikkat çekti. Kamu sektöründeki çalışan sayısının fazlalığı ve maaş politikalarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini savunan Erdemoğlu, ekonominin karşı karşıya olduğu zorluklara da değindi.

6 ay önce Güncel

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın dört yıllık görev süresinin sona ermesiyle, kurumun gelecek dönemdeki başkanınıbelirlemek üzere bir başkanlık seçimi gerçekleştirilecek.

6 ay önce Güncel

Türkiye Bankalar Birliği, finansal koruma için dikkat çeken açıklamalarda bulundu: "Kaynağından emin olmadığınız linklere tıklamayın. Hesaplarınızı kimseye kullandırmayın. Banka şifrenizi alışveriş sitelerinde kullanmayın." ifadelerine yer verildi.

6 ay önce Güncel

BES üyelerini doğrudan ilgilendiriyor, tamamen düzenlendi. 1 Temmuz tarihine uzatıldı. Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES), kısmi çekiş hakkı 1 Temmuz tarihine ertelendi. 2023 yılının Eylül ayında BES’te kısmen ödeme hakkında yönetmelik açıklandı ve BES’ten kısmi çekişin koşulları belli oldu.