• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.950 %0.73
  • ETHERIUM 2.460 %0.62
16°
6 ay önce Güncel

Niğde Belediyesi'nde yapılan zabıta komiserliği görevde yükselme sınavı, sonuçların önceden sızdırılması ve şeffaflık eksikliği nedeniyle skandal ve valilik tarafından örtbas edilme iddialarıyla gündeme geldi.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında son dönemde yaşanan hızlı yükseliş, yatırımcıları ve kuyumculuk sektörünü şaşırttı. Altın fiyatları son 15 günde 300 TL'lik bir artış gösterdi ve bu durum piyasalarda dikkatle takip ediliyor. Para ve altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, bu durumla ilgili yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak, yeni bir rekor tahminiyle ilgili rakamı ilk kez dile getirdi.

6 ay önce Güncel

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında, tüm illerin ortaokul-lise kademelerinde 3500 okulda yenilikçi sınıfların kurulmasına yönelik çalışmalar başladı.

6 ay önce Güncel

Kandıra ilçesindeki Kerpe koyundaki su altı kazıları, bölgenin zengin tarihini gün yüzüne çıkarırken, turizm potansiyelini artırmayı hedefliyor.

6 ay önce Güncel

Adana'da "sahte avukat" olarak faaliyet gösterdiği iddia edilen Betül S'nin, 4 kişiyi toplamda 3 milyon lira dolandırdığı öne sürüldü. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Betül S'nin kendisini avukat olarak tanıtarak insanları dolandırdığı belirtildi.

6 ay önce Güncel

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde, AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtan bir grup, cadde üzerinde geçen bir başka grubun sözlü tacizine maruz kaldı. Bir süre sonra olay yerine geri dönen şahıslar, broşür dağıtan bir AK Partili vatandaşı darp etti. 72 yaşındaki görevli başından yaralandı. Polis, şikayet üzerine olaya karışan 6 kişiyi gözaltına aldı.

6 ay önce Güncel

AFAD, Adana'da 4 büyüklüğünde depremin yanı sıra Adıyaman'da da 3,3 büyüklüğünde bir depremin olduğunu duyurdu.

6 ay önce Güncel

Yeşilçam'ın sevilen yüzlerinden Kadir İnanır, 24 Mart sabahı yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. İlk belirlemelere göre inme geçirdiği anlaşılan ve hemen ameliyata alınan usta oyuncunun durumuyla ilgili sevindirici haberler gelmeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aktardığı bilgilere göre, İnanır'ın tedavi süreci olumlu yönde ilerliyor.

6 ay önce Güncel

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olmuştu. CNN TÜRK'te verilen sözlerin tutulmadığını iddia ettiği bir açıklama yaptı.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin sevilen bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster"de dün gece tarihi bir an yaşandı. Yarışmanın yeni formatıyla birlikte artırılan maksimum ödül miktarı olan 5 milyon TL, ilk kez 19 yaşındaki Berk Göktaş tarafından kazanıldı. Yarışmacının büyük ödülü kazanmasının ardından, kazanılan miktarın ne kadarının vergi kesintisi sonrası elde edilebileceği merak konusu oldu.