• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.650 %-0.79
  • ETHERIUM 2.460 %0.61
22°
6 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alanlara yönelik promosyon ödemelerinin kamu bankalarında yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 ila 12 bin lira arasında belirlendiğini duyurdu. SGK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 12,7 milyon emeklinin aylık ödemelerinin bankalar aracılığıyla gerçekleştirildiği ve promosyon ödemelerinin artırıldığı belirtildi.

6 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Sarıyer'de bulunan ve 50 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilen 3 villanın mal beyanında gösterilmemesiyle ilgili tartışma devam ediyor. İddialar üzerine İmamoğlu, bu villaların İmamoğlu İnşaat'a ait olduğunu kabul etti.

6 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğretmen atamalarında mülakat sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan bir hastanede yaşanan skandal olay, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında soruşturma başlatılmasına neden oldu. Muharrem D. adlı hasta, muayene olmak için beklerken sedye üzerindeyken düşerek hayatını kaybetti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atama bekleyen öğretmenlerle gerçekleştirdiği görüşmede, öğretmen atamalarıyla ilgili basında ve sosyal medyada dolaşan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bitlis programı kapsamında Bitlis Polisevi'nde düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile İftar Buluşması"nda önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, terörle mücadelenin başarıyla sürdürüldüğünü belirterek, Cudi, Gabar, Tekdürek ve Bestler Dereler'in terörden temizlendiğini ve buralarda artık huzur ve güvenin hakim olduğunu ifade etti.

6 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ölüm aylığı alan hak sahiplerine yönelik yeni bir promosyon duyurusu yaptı. SGK'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin kamu bankalarına başvurmaları durumunda 5 bin TL promosyon alabilecekleri belirtildi.

6 ay önce Güncel

Karabük Üniversitesi (KBÜ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve kentte HIV ve HPV vakalarında artış yaşandığı iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Karabük İl Sağlık Müdürlüğünün 23 Mart'taki kamuoyu duyurusunda belirtildiği üzere, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

6 ay önce Güncel

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Ramazan ayında Üniversite öğrencilerini yalnız bırakmıyor…

6 ay önce Güncel

ABD'nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 20 yaşındaki Karlee Ozkurt, elektronik sigara kullanımının sağlığına verdiği zararları açıkladı. Beş yıl boyunca elektronik sigara kullandığını belirten genç kadın, sağ akciğerinde meydana gelen iki çökmenin kalıcı hasarlara yol açtığını ifade etti.