• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.150 %0.16
  • ETHERIUM 2.457 %0.32
19°
6 ay önce Güncel

Son zamanlarda kredi kartlarına yönelik yapılan değişiklikler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Geçen haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi artarken, nakit çekimde kolaylık sağlayan taksit sayısı azaltılmıştı. Gelen bu düzenlemlerin ve fazilerin nedeni açıklandı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Moskova'da gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den önemli açıklamalar geldi. Putin, saldırının arkasındaki güçleri bilmekte olduklarını belirtirken, saldırının siparişini kimin verdiğiyle ilgilendiklerini ifade etti.

6 ay önce Güncel

Tunceli’de eş zamanlı olarak yürütülen “Mahzen-20” operasyonları kapsamında liderliğini Serdar Alp’in yapmış olduğu organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda liderin de aralarında olduğu organize suç örgütü üyesi 12 şüpheli gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, son günlerde Milli Eğitim Şûrası'nın artık toplanmayacağına dair çıkan haberlere yönelik önemli bir basın açıklaması yaparak durumu netleştirdi.

6 ay önce Güncel

Öğrencilerimizin hayatında önemli bir yer tutan ortak sınavlar için yeni bir sistem devreye alınıyor. Artık yapılacak olan sınavlarda, soruların öğrencilere dağıtılması için bir web sitesi kullanılacak.

6 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları Fed faiz kararının ardından zirveyi test ettikten sonra grafikte aşağı seviyelere yöneldi. Altında önümüzdeki süreçte graifk nasıl olur? Gram altın için yeni beklenti ne yönde? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Geçtiğimiz günlerde Maltepe'de AK Parti'nin seçim broşürünü dağıtan 72 yaşındaki Ramazan Amca'nın, yoldan geçen bir grup CHP'li tarafından darbedildiği iddia edilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu olay üzerine Ramazan Amca'yı telefonla aradı.

6 ay önce Güncel

Konut kiraları hakkında şubat ayına yönelik çarpıcı bir değerlendirme yapıldı. 4 yılın ardından ilk defa konut kiraları enflasyonun gerisinden geliyor. Peki gerek anlamda kiralardaki bu grafiğin sebebi nedir? 3 büyükşehirde kira fiyatları nasıl? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yaşadığı kalp rahatsızlığı sebebiyle acil olarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü'nün sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamada, anjiyo yapılacağı ifade edildi ve tüm programları iptal edildi.

6 ay önce Güncel

Emeklilerin promosyon çilesi devam ediyor. Bazı bankalar, promosyon taşıma taleplerini reddederek emeklileri mağdur ediyor.