• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.150 %0.16
  • ETHERIUM 2.457 %0.32
19°
6 ay önce Güncel

Spot Bitcoin ETF'lerindeki olumlu veriler ve analistlerin 80.000 dolarlık hedefiyle, Bitcoin son iki günde %10'un üzerinde bir artış yaşayarak 71.500 dolara kadar yükseldi.

6 ay önce Güncel

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İsmail Necati Efendi Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir öğrenci intihar etti. Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi bölümü öğrencisi olan Berkay Yıldırım, sahur vaktinde canına kıydı. Oda arkadaşları sahur için yemekhaneye giderken, Yıldırım üçüncü kattan aşağı atladı.

6 ay önce Güncel

Samsun'un Karasamsun Mahallesinde, 38 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sümeyra Güven, trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılbaşındaemekli maaşlarına yapılan yüzde 50'lik artışın ardından, yılın ikinci yarısında da emekli maaşlarında artış olacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, nakit ihtiyacı olan kişilere müjdeli bir haber geldi. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle "acil nakit ihtiyacı olan emekli, çalışan, memur ve milyonlarca vatandaşa kefilsiz, şartsız ihtiyaç kredisi" vereceğini duyurdu. İşte detaylar:

6 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), her yıl olduğu gibi 2024'te de vatandaşlara indirim kampanyası sunmaya hazırlanıyor. TOKİ'den konut satın alan ve ödemelerine düzenli devam eden vatandaşlar, bu yılki kampanyanın detaylarını ve başvuru tarihlerini büyük bir merakla bekliyor.

6 ay önce Güncel

CHP'nin Adana adayı Zeydan Karalar'ın, ülkücü hareketin sembolü olan 'Taş Medreseliler'i hedef alan skandal açıklamaları MHP'den ve İYİ Parti'den sert tepkilerle karşılandı. MHP, Karalar'ın sözlerine karşı "Taş Medreseliler soytarılarla kardeşlik yapmaz" cevabını vererek, ülkücü harekete desteklerini belirtti.

6 ay önce Güncel

ABD'nin Baltimore bölgesinde bulunan Francis Scott Key Köprüsü, bir kargo gemisinin çarpması sonucu yıkıldı. Olay, kameraya saniye saniye yansıdı.

6 ay önce Güncel

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okullara sıra, masa ve dolap gibi donatı malzemeleri üreterek okulların ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Ayrıca il genelindeki park ve bahçelere oturma bankı, çardak ve kameriye gibi ürünler de üretiliyor. Bu üretimler, öğrencilere mesleki tecrübe kazandırmanın yanı sıra okulun da gelirini artırıyor.

6 ay önce Güncel

TBMM Genel Kurulu, nisan ayında yoğun bir mesai ile çalışacak. Özellikle enerji ve turist rehberliği alanlarında düzenlemeler içeren iki kanun teklifinin yanı sıra yeni anayasa konusunda da görüşmeler yapılacak.