• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.045 %0.23
  • ETHERIUM 2.460 %0.01
21°
6 ay önce Güncel

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tezgahlarda yerini alan karpuz, sezon başı fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kilogramı 50 TL'ye ulaşan karpuz fiyatları, alıcıları şaşırtıyor. Pazardaki satıcılar, mevsimsel geçişler ve maliyetlerin fiyatları etkilediğini belirtiyor.

6 ay önce Güncel

COVID-19 aşılarının yan etkileri hakkındaki tartışmalar, pandeminin etkileri azalsa bile devam ediyor. Özellikle kalp hastalıkları üzerine odaklanan tartışmalar, İngiltere, İspanya ve Estonya'da gerçekleştirilen ve 20 milyon insanın verilerinin incelendiği kapsamlı bir araştırma ile yeni bir boyut kazandı. Araştırma, COVID-19 aşılarının kalp rahatsızlıklarına yol açtığına dair yaygın inancın aksine, asıl riskin virüsün kendisinden kaynaklandığını ortaya koyuyor.

6 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ölüm aylığı alan vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. SGK'dan maaş alan 3,3 milyon hak sahibine, bankalar aracılığıyla 5 bin TL promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

6 ay önce Güncel

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında İstanbul'daki kentleşmeye dair sert yorumlar yaptı. İşte o kritik paylaşım..

6 ay önce Güncel

Altın fiyatarındaki son gelişmeler yatırımlar tarfaından sık sık araştırılıyor. Dolar kurundaki yaşanan gelişmeler altın fiyatlarına doğrudan yansıyor. İşte, 26 Mart 2024 güncel gram, çeyrek ve diğer altın fiyatları..

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Valencia seferini gerçekleştiren uçağında yer alan bebek yolcu aniden rahatsızlandı. Nefes almakta güçlük çeken bebeğe ilk yardım uçakta yapılırken uçak, İstanbul Havalimanı'na geri iniş yaptı.

6 ay önce Güncel

Altılı masanın ittifaklarından CHP ile İYİ Parti’nin Denizli milletvekilleri sosyal medya hesapları üzerinden atıştı. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Bitlis'te olumsuz hava şartlarından dolayı merkez ve Tatvan ilçesinde bugün eğitime bir günlüğüne ara verildi.

6 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, emekliler ve memurlarla ilgili tartışmalı bir açıklama yaparak büyük tepki çekti. Kaşlı, Kanal 68 TV'nin Gündem Özel programında yaptığı konuşmada, emeklilerin ve memurların ek gelir elde etmek için devletten beklenti içinde olmaktansa kendi çabalarıyla ek işler yapmaları gerektiğini savundu.

6 ay önce Güncel

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen terör saldırısını düzenleyen saldırganların Türkiye'ye niçin ve ne kadar süreyle geldikleri konusunda yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Terör örgütü IŞİD'in üstlendiği bu saldırıya ilişkin olarak saldırganların Türkiye'ye giriş amaçları hakkında detaylar ortaya çıktı.