• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.970 %0.51
  • ETHERIUM 2.477 %1.31
22°
6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocukların pedagojik gelişimlerine zarar veren sosyal medya uygulamalarıyla ilgili alınacak tedbirleri açıkladı. Tekin, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen "İl Eğitim Yöneticileri İle Toplantı"da bu konuya dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin herhangi bir anket sonucu veya açıklama yapmayacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'de esnaf ziyareti yaparak, seçim sürecinde destek istedi ve emeklilerin, çiftçilerin sorunlarını gündeme getirdi.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sandık kurulu görevlilerinin 1 Nisan Pazartesi günü idari izinli sayılacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji, Iğdır, Kars ve Ağrı illerinde kuvvetli rüzgarlarla ilgili uyarıda bulunarak vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

6 ay önce Güncel

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu gerçekleşen korkunç kazada ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, konuyla ilgili adli soruşturma başlatıldı ve tır sürücüsü Ş.K. gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

Aydın'da Neşe Erberk'in işlettiği bir kreşte, bir öğretmenin çocuklara şiddet uyguladığına dair ortaya çıkan görüntüler, velilerin endişe ve tepkisine yol açtı, soruşturma başlatıldı.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir 4/B sözleşmeli personel alımı duyurdu. Bu alım, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi pozisyonları için geçerli olacak ve başvurular 2 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslenerek uzun süredir gündemde olan emekli maaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Türkiye İşçi Partisi, Gökhan Zan'a yönelik gündeme gelen ses kayıtlarının adli bilişim uzmanları tarafından incelenmesi sonucunda, videoların orijinalliğinin korunduğu ve herhangi bir manipülasyon izine rastlanmadığı belirtildi.