• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.848 %3.03
  • ETHERIUM 2.446 %1.16
26°
6 ay önce Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin ulaşım sorununu çözmek amacıyla önemli bir adım attı. Başkan Fatma Şahin liderliğindeki belediye, Bilişim AŞ ile Genç Gaziantep Uygulaması'nı hayata geçirdi.

6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yapmış olduğu duyurda emeklilerin yaşam kalitesini yükseltecek, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden faaliyetlerini çoğaltacak birçok düzenlemeyi, emekliler yılı kapsamında yürürlüğe koycaklarını belirtmişti.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatlarındaki bir haftalık durağan grafik yeniden ivmesii yukarı çevirdi. Ekonomistler, yurt dışında ons fiyatının, yurt içinde ise sürmekte olan alım gücüyle gram altın fiyatının yeni zirvelere yeşil ışık yaktığını dile getiriyor.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkarılması kararının ardından, öğretmenlerin Nisan ayı seminerleri ve ek ders ücreti ödemeleri konusundaki beklentiler yükseliyor.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava tahmin analizini yayımladı. Analize göre yağışların, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, İzmir, Manisa, Adana, Hatay, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak, Diyarbakır, Antep ve Urfa'da gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı değerlendirildi. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerle veliler arasındaki iletişimi dijital platformlara taşıyarak e-Devlet üzerinden okul müdürü ve öğretmenleri aday gösterme sistemini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, kız meselesi sebebiyle yaşanan bir kavgada 16 yaşındaki bir genç tabancayla göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

6 ay önce Güncel

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P tarafından, Türkiye'nin büyüme tahminini iyileştirme yoluna gitti. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

31 Mart seçimlerine az bir süre kala, kadrolu spekülatörler yeniden sahnede. "Dolar 100 lira olacak" gibi manipülatif söylemlerle seçim öncesi Türk Lirası üzerinde baskı kurma girişimleri artıyor. Sosyal medyada kriz senaryoları atan hesapların çoğunun firari FETÖ üyeleri olduğu belirtiliyor. Ancak bazı sözde ekonomistlerin de siyasi hesaplarla kampanyaya katıldığı görülüyor.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı kararıyla, bazı kamu kurum ve kuruluşlarında dolu ve boş kadrolarda değişiklikler yapıldı.