• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.700 %3.02
  • ETHERIUM 2.440 %1.44
14°
6 ay önce Güncel

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, bir şahıs abisini bıçakla boğazından keserek öldürdü. Zanlı polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

ABD merkezli finansal hizmet devleri Visa ve Mastercard, kredi kartı ücretlerini sınırlamaya yönelik devasa bir anlaşmaya imza attı.

6 ay önce Güncel

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekat bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtildi.

6 ay önce Güncel

Seçim kanunlarına göre oy kullanma zorunluluğu bulunmaktadır. Ancak, bu zorunluluğun ihlali halinde uygulanacak cezalar belirli kurallara tabidir. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen kurallara göre, seçimlerde oy kullanmak yasal bir zorunluluktur.

6 ay önce Güncel

Baykar’ın milli ve kendine has özellikleriyle ürettiği Bayraktar TB3 SİHA, segmentide dünyanın en iyisi olmayı başaran yerli elektro-optik mekanizma ASELFLIR-500 ile yapmış olduğu ilk uçuş testini başarıyla sonlandırdı.

6 ay önce Güncel

Türkiye, 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler için geri sayıma başladı. Ülkenin önde gelen siyasi liderleri de vatandaşlar gibi sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Üsküdar'da oy kullanacağı bilgisiyle birlikte, diğer parti liderlerinin de oy kullanacakları yerler kesinleşti.

6 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatlarında hareketlilik devam ederken, benzin, motorin, LPG güncel fiyatlarında indirimler pompaya yansıyor. Geçtiğimiz haftalarda motorine indirim geldi. Öyleyse benzine indirim gelecek mi? İşte 27 Mart 2024 güncel akaryakıt fiyatları..

6 ay önce Güncel

Hatay'da eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı göçmen kaçakçılığı organize suç örgütü çökertildi.

6 ay önce Güncel

Emeklilerin banka promosyon ücretlerinde düzenleme yapıldı. Kamu bankaları 8 bin ile 12 bin lira rakamlarında belirlenen miktarlarda promosyon verecek. Söz konusu başvurular bankalardan ya da e-Devlet kapısı üzerinden alınıyor. Promosyon ödemeleri ise yarın yhesaplara aktarılmaya başlayacak.

6 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın politika faizini yükseltmesi sonrası bankalar mevduat faizlerinde düzenleme yaptı. Peki mevduat faizlerindeki artış yatırımcılara nasıl yansıyacak? Hangi yatırım aracına, nasıl birikim yapmalıyız? Banka mevduat faizlerinde daha da artar mi? Uzman isim soruları şöyle cevaplıyor..