• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.885 %3.53
  • ETHERIUM 2.447 %1.65
17°
6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın duyurduğu Emekli Kart programıyla birçok vatandaş rahat bir nefes alacak. Ancak, bu kartın kimlere verileceği ve hangi yerlerde indirim sağlayacağı merak konusu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren önemli düzenlemeler geliyor. Uzun süredir çalışma hayatında beklenen düzenlemeler, son gelen bilgilerle gündeme oturdu. Özellikle kıdem tazminatı gün sayılarının azaltılması ve esnek çalışma düzeninin uygulanması gibi konular, merak konusu oldu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Konut piyasasını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı: Son dört yılda ilk defa kira fiyatlarının artış hızı, enflasyon oranının altında kaldı.

6 ay önce Güncel

Yerel seçimlere sayılı günler kala, Türkiye'nin dört bir yanındaki siyasi atmosfer giderek ısınıyor. Tecrübeli gazeteci Fatih Portakal, özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere, seçim sonuçlarının sürprizlere gebe olduğunu dile getirdi.

6 ay önce Güncel

Yargıtay başkanlığı için gerçekleştirilen seçimde, beklenen sonucu altıncı turda da veremedi. Mehmet Akarca'nın dört yıl süren başkanlık görev süresinin sona ermesiyle başlayan seçim süreci, adayların gereken salt çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle devam ediyor.

6 ay önce Güncel

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ve büyük bir beklenti içinde karşılanan emekli promosyon ödemeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son açıklamaları ile yeni bir boyut kazandı. Kamu bankalarının ardından özel bankaların da adımlarını büyütmesi beklenirken, promosyon ödemelerinin yarın hesaplara yatırılacağı duyuruldu.

6 ay önce Güncel

Bursa'nın merkez üssü Osmangazi ilçesi olan, yerel saatle sabahın erken saatlerinde yaşanan hafif şiddetli deprem, bölge sakinlerinde kısa süreli bir endişe yarattı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı bilgilere göre, depremin büyüklüğü ve derinliği hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

6 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) içerisinde yaşanan sahte diploma skandalı ülke genelinde büyük endişe yaratıyor. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, KKTC'de yaşanan bu olayın genel bir tecrübe olmadığını belirterek, ülkenin eğitim sektörünün korunması gerektiğini vurguladı. Tatar, Yükseköğretim Kurulu'ndan destek talep ettiklerini ve gerekenin yapılacağını ifade etti.

6 ay önce Güncel

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Türkiye genelinde hava parçalı ve az bulutlu olacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek ve ülke genelinde artış bekleniyor.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun detaylarını paylaştı. Operasyon kapsamında, saldırıyı gerçekleştiren organize suç örgütü üyelerinden 5 şüphelinin yakalandığı bildirildi.