• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.400 %2.8
  • ETHERIUM 2.451 %2.06
17°
6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum Atatürk Üniversitesi merkezi yemekhanesinde düzenlenen iftar programında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlere iki yeni sınav görevi verdi. Bu görevler İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ile POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI 2024 Yılı 8.Dönem İlk Derece Amirlik Eğitim Sınavı'nı kapsıyor.

6 ay önce Güncel

Bankaların kredi kartlarıyla gerçekleştirilen otomatik fatura ödemelerinden faiz talep etmeye başlaması, tüketiciler arasında endişe ve şaşkınlık yarattı. Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü, bankaların artık kredi kartlarıyla yapılan otomatik ödemelerden faiz ücreti almaya başladığını belirtti.

6 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada DEM'in ve CHP'nin yönetimindeki belediyelerin kötü durumuna tahammül edilemeyeceğini belirtti. Bahçeli, "DEM'lenmiş CHP'nin perdesi 31 Mart'ta kapanmalıdır" dedi.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, işlenmemiş altın ithalatındaki artışı kontrol altına almak için kota uygulaması başlattı ve Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuyum işletmelerine işlenmemiş altın ithalatı için kota tahsis etti.

6 ay önce Güncel

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi mesnetsiz iddialarla algı oluşturma çabalarını reddetti

6 ay önce Güncel

Fairlead Strategies'in kurucusu Katie Stockton, Bitcoin'in son düşüşünden sonra fiyatında potansiyel bir yükseliş öngördü ve Bitcoin'in 80 bin 600 doları hedefleyebileceğini belirtti.

6 ay önce Güncel

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yapılacağı 31 Mart Pazar günü, Türkiye genelinde hava durumu seçmenlerin yüzünü güldürecek cinsten. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, seçim günü ülke genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak, yağış beklenmiyor.

6 ay önce Güncel

Amerika Birleşik Devletleri'nin önde gelen finans kuruluşlarından JPMorgan, petrol piyasalarına yönelik önemli bir tahminde bulundu. Rusya'nın petrol üretiminde yapacağı kesintilerin global petrol fiyatları üzerinde yaratacağı etkiyi değerlendiren banka, önümüzdeki aylarda Brent petrolünün fiyatının 100 dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

6 ay önce Güncel

Bankalar, otomatik fatura talimatı veren müşterilerden artık faiz talep ediyor, bu durum birçok tüketicinin tepkisine neden oluyor.