• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.500 %3.65
  • ETHERIUM 2.431 %2.24
18°
6 ay önce Güncel

Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından bankalarda mevduat faiz oranları değişti. Bankalarda mevcuttaki faizler yüzde 57 seviyesine dayandı. Diğer bir taraftan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçenlere bankalar daha fazla faiz oranı veriyor. Faizlerde yüzde 75’e kadar ulaşıyor. Peki 1 milyon TL’si olan birinin faiz kazancı ne olur? İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacağını açıkladı. Bu karar, geçtiğimiz hafta oynanan ve olayların yaşandığı Trabzonspor maçının ardından ligden çekilmenin değerlendirileceği toplantıya dair alınan bir kararın bir parçası olarak geldi.

6 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi'nin bir önceki dönem Ankara İl Başkanı ve heyeti AK Parti'ye katıldı. AK Parti'ye katılanların rozetleri gerçekleşen törenle teslim edildi. Şanlıurfa'da ise il ve ilçe binalarında görevli 39 kişi istifasını vererek AK Parti'ye geçiş yaptı.

6 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organları ve sosyal medyada dolaşıma giren 'Bakan Şimşek, 1,5 yıllık çok zor bir süreç bizi bekliyor' iddialarının doğru olmadığını belirtti.

6 ay önce Güncel

Yerel seçimlerin hemen ardından AK Partili belediyeler, özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehirlerde ve ilçelerde konut arzını artırmak için harekete geçiyor. Bu adımın bir sonucu olarak ev ve kira fiyatlarında düşüş bekleniyor. Hükümet, konut fiyatlarındaki artışın önüne geçmek ve konut arzını artırmak için yerel yönetimlerle iş birliğini artırma kararı aldı.

6 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Habertürk'te Fevzi Çakır ve Esra Toptaş'ın sorularını yanıtlayan Kurum, yapılan anketlerde 1.7 puanlık bir farkla seçimi kazanacaklarını belirtti.

6 ay önce Güncel

Son zamanlarda dikkat çeken bir iddia, bir kadının kendisini "Hz. Meryem" olarak tanıtarak şeyhlik iddiasında bulunmasıyla gündeme geldi. Söz konusu kadın, çeşitli sosyal medya platformlarında ve toplantılarda "Hz. Meryem" olduğunu iddia ederek şeyhlik unvanını taşıdığını ilan etti.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün Erzurum'da öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çeşitli bölgeleri ziyaret eden Bakan Tekin, eğitim gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki 1.5 yılın zorlu bir süreç olacağını açıkladı. Kamu sektöründe atamaların kısıtlanacağını ve ekonominin istenilen seviyeye gelene kadar kemer sıkma politikalarının artacağını belirten Şimşek, bu dönemin sancılı geçeceğini ifade etti.

6 ay önce Güncel

Başvurular 29 Mart Cuma günü sona eriyor! 39 Bin TL Maaş İle En Az Lise Mezunu Personel Alınıyor! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle 142 sözleşmeli personel alacak.