• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.449 %3.21
21°
6 ay önce Güncel

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla adlandıırlan 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı fon davasında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) savcılığa iletilen yazıda, bulunan deliller ışığında sanık Seçil Erzan'ın telefon kayıtlarında yeni bir denetleme yapılması gerektiğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları yukarı yöndeki ivmesini sürdürüyor. Art arda 4. güne de zirveden başlayan gram altın fiyatı bugün 2 bin 280 liradan alıcı buluyor. İşte 28 mart 2024 altın alış satış fiyatları...

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarında, Narkoçelik-9 Operasyonları kapsamında 1 ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, operasyonlarda 434 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti.

6 ay önce Güncel

Kamu bankalarında yeni promosyon ödemeleri bugün hesaplara geçmeye başlayacak. Bankalarda pazartesi gününden sonra sözleşme yenileme başvurularına adım atılmıştı. Öyleyse ödemeler ne kadar olacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden çok emekli aylığı olanları yakından ilgilendiren ‘iki promosyon’a yönelik ayrıntıları aktardı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), İsrail, Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelere binlerce konut ve arsanın satıldığı konusundaki tartışmaların ardından, yabancılara mülk satışıyla ilgili kurallarda değişiklik yapılacak. Bir ay içinde yasalaşması beklenen yasa değişikliği ile arka kapıdan yapılan satışlara sınırlama getirilecek.

6 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın duyurusunun ardından, Sağlık Bakanlığı bünyesine İŞKUR aracılığıyla 8 bin işçi alımı için başvurular tamamlandı. Elektrikçi, temizlik görevlisi, marangoz, güvenlik görevlisi, tesisatçı, servis destek elemanı gibi çeşitli kadrolar için yapılan başvuruların ardından adaylar, işçi alımlarıyla ilgili detayları merak etmeye başladılar. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin bazı bölgelerde iptal edilmesi durumunda, yenileme seçimlerinin 2 Haziran Pazar günü yapılmasına karar verdi.

6 ay önce Güncel

Hollanda'da yaşanan şok edici bir olay, M.A. isimli Türk vatandaşının, hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe yönelik cinsel saldırı iddialarıyla gündeme geldi. Olayın ardından gözaltına alınan M.A., yapılan soruşturma sonrasında ülkeden sınır dışı edilerek Türkiye'ye gönderildi.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son tahminlere göre Marmara ve Ege bölgelerinde toz taşınımı olacağını ve ülkemizin batı kıyılarında güneyli yönlerden kuvvetli rüzgarların (40-60 km/saat) etkili olacağını bildirdi. Ayrıca, hava sıcaklıklarının doğu kesimlerde artacağı ancak diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, kuyum işletmelerinin geresinimlerine karşılık kritik bir karara varıldı. Bu kapsamda Ziraat Bankası ve Vakıf Katılım Bankası'na işlenmemiş altın ithalatı kotası ayırdı. Peki bu kararın piyasada nasıl durumları beraberinde getirecek? İşte detaylar..