• DOLAR 34,29 %0.35
  • EURO 37,51 %-0.06
  • ALTIN 2.928,70 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.850 %3.89
  • ETHERIUM 2.463 %3.97
21°
6 ay önce Güncel

Otomobil dünyasının merakla beklediği 2024 Dünyada Yılın Otomobili Ödülleri, New York Otomobil Fuarı'nda sahiplerini buldu. Bu yılki ödüller, elektrikli araçların yükselişini ve otomotiv sektöründeki dönüşümü simgeleyen bir tabloya sahne oldu.

6 ay önce Güncel

Türkiye ekonomisindeki güven atmosferi, Mart ayında yaşanan artışla birlikte iyimserlik sinyalleri verdi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayımladığı verilere göre, Ekonomik Güven Endeksi Mart ayında yüzde 1'lik bir artış göstererek 100 seviyesine ulaştı.

6 ay önce Güncel

Bursluluk sınavına girecek olan öğrencilerin sınavını yürütmek üzere görev alacak öğretmenlere ödenecek ücretler belli oldu.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de servet dağılımının adaletsizliği, İsviçreli Credit Suisse ve UBS'nin verilerine dayanarak ortaya kondu. Buna göre, Türkiye'de en zengin yüzde 1'lik kesim ülkenin toplam servetinin yüzde 40'ını elinde bulunduruyor. Bu durum, Türkiye'yi Avrupa'da servet dağılımı açısından en adaletsiz ülkelerden biri konumuna getiriyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin öncü savunma sanayi kuruluşlarından ASELSAN, farklı alanlarda görevlendirilmek üzere yüksek maaşla personel alımı yapacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceğini açıkladı. Vakıf, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, geçmişte olduğu gibi bu sefer de Cumhur İttifakı'nın yanında yer alacaklarını belirtti.

6 ay önce Güncel

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, emekli olduğunu açıkladıktan sonra maaşını eleştirdi ve sosyal medyada gündem oldu. Bayramda yapacağı bir konserle 2.5 milyon TL kazanacak olan Tilbe, maaşını yetersiz bulduğunu ifade etti.

6 ay önce Güncel

TÜİK, Mart ayına yönelik kritik güven endeksi raporu paylaştı. Ekonomik güven endeksi 100,0 olarak açıklandı.

6 ay önce Güncel

Dünya genelinde her sene milyarlarca tek sefer kullanılan testler Covid-19, gebelik ve diğer hastalıkların belirlenmesinde kullanılıp çöpe atılıyor. İngiltere'de uzmanlar kullanılmış sakızları geri dönüşüm sağlayarak, test kitlerinin plastik aksamını üretimine imza attı. Bu sistem sayesinde her yıl binlerce tonluk atık geri dönüşüm yapılarak tekrar kullanılabilecek.

6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla brilikte hazırlıklar başladı. Bayram denilince akıllara ilk gelen ikonik parça ikramlık şekerler olduğunu biliyoruz. Bayram şekerinin kilogram fiyatı bir yılda 99 liradan 180 liraya yükseldi. İşte detaylar..