• DOLAR 34,29 %0.35
  • EURO 37,51 %-0.06
  • ALTIN 2.928,70 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.850 %3.89
  • ETHERIUM 2.463 %3.97
21°
6 ay önce Güncel

CHP Bitlis Belediye Başkan adaylığından çekilen Soyugüzel, AK Parti'ye katılarak Nesrullah Tanğlay'ı destekleyeceğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen haber geldi. Türkiye genelindeki okullar, seçim sonrası işlemlerin rahatlıkla yürütülebilmesi amacıyla 1 Nisan Pazartesi günü tatil ilan edildi.

6 ay önce Güncel

Ekrem İmamoğlu 100'den fazla kadın kursiyerle bir araya geldi. 5 yıl daha hizmet etme arzusunu ve liyakat esasına dayalı iş anlayışını vurguladı.

6 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan denetimde, çocuk oyuncakları için üretilen Jasmine bebek figürünün fitalatla ilgili temel gereksinimleri karşılamadığı tespit edilerek piyasadan toplatılmasına karar verildi.

6 ay önce Güncel

2024 LGS sınavı başvuruları için son tarih 29 Mart, LGS sınav giriş belgeleri ise 24 Mayıs'ta erişime açılacak.

6 ay önce Güncel

Çin'in önde gelen otomobil üreticisi Changan, Türkiye otomobil pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Elektrikli otomobil segmentinde yeni bir dönemi başlatacak olan Changan, ilk olarak Lumin Corn modelini 450 bin TL fiyat etiketiyle Türk tüketicilerin beğenisine sunacak.

6 ay önce Güncel

Kredi faiz oranlarının yükselmesi ve bankaların kredi vermekteki tutuculuğu, vatandaşları alternatif ödeme yöntemlerine yönlendiriyor. Son dönemde, özellikle otomobil satışlarında dikkat çekici bir yöntem ön plana çıktı: Kredi kartıyla taksitli otomobil alımı.

6 ay önce Güncel

Murat Kurum, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı olarak, İstanbul için hızlı ve sağlam adımların atılacağı, raylı sistem ve depreme hazırlık projelerinin öne çıktığı bir eylem planını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Yüksek lisans mezunu olan rehber öğretmenlerin ek ders ücretlerinin artırımlı olarak ödenmesine ilişkin olumlu bir karar alındı. Bu karar, rehber öğretmenlerin fiilen derse girmedikleri gerekçesiyle ek ders ücretlerinin artırımlı olarak ödenmemesi durumunda açılan bir davada karar verildi. Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin 2024/65 E., 2024/415 K. Sayılı ve 13.03.2024 tarihli kararı ile, rehber öğretmenlerin ek ders ücretlerinin artırımlı olarak ödenmemesine ilişkin işlemin iptaline hükmedildi.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı ve ÖSYM tarafından yapılacak olan toplamda 5 oturum sınavlar için görev talep ekranı açıldı. Öğretmenlerin dikkatine!