• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,54 %0.00
  • ALTIN 2.929,78 %1.40
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.750 %5.11
  • ETHERIUM 2.440 %3.13
22°
6 ay önce Güncel

Borsa son zamanlarda dalgalı seyrini sürdürüyor. Geçen ayın son günlerinde endeks 9450 puan ile zirvede yerini alırken ardından aşağı yönde hareket etmişti. Endeks 9000 puan seviyesinde durmaya çalışıyor. Öyleyse mevcut durumda borsanın önündeki engeller neler? Seçimin ardından piyasalar nasıl bir yol izleyecek? İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından "Akaryakıt dağıtım şirketleri, bayilerinden yıl sonuna kadar fiyat tabelalarını 3 haneli olacak şekilde yenilemelerini istedi" iddiasının doğru olmadığı vurguladı.

6 ay önce Güncel

Yenileme seçimlerinin 2 Haziran pazar günü yapılacağı değerlendiriliyor. Durum böyle olunca ‘LGS sınavı ertelenecek mi?’ sorusunun yanıtı merak ediliyor. İşte detaylar.

6 ay önce Güncel

EPDK almış olduğu kararla, 6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden hasar gören şehirlerdeki 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemeleri ileri bir tarihe atıldı. Karar Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji son hava tahmin raporunu paylaştı. Rapor ışığında, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile Antalya, Kastamonu ve Sinop civarlarının sağanak yağış olacağı değerlendiriliyor.

6 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamalarında Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin SGK’ye en fazla borcu olan belediyeler arasında bulunduğu iddiasına cevap geldi.

6 ay önce Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerinde önemli bir değişiklik yaparak miktarları iki katına çıkardı. Yaklaşık olarak 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen promosyon tutarları belirlendi. Ayrıca, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödeneceği duyuruldu.

6 ay önce Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji sektöründe önemli gelişmelerin yaşandığını açıkladı. Sakarya gaz sahasında yapılan keşiflerle ilgili bilgi veren Bayraktar, yeni bir gaz sahasının daha keşfedildiğini duyurdu ve Nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Ankara'da bir iftar programında sert açıklamalarda bulundu ve Mansur Yavaş ile ilgili olarak "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur." dedi.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, geçen hafta bankacılık sektörünün toplam mevduatının arttığını ve kredi hacminin yükseldiğini açıkladı.