• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,55 %0.04
  • ALTIN 2.930,42 %1.42
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.051 %2.31
  • ETHERIUM 2.440 %1.65
24°
6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), geleceğin liderlerini şekillendirecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın başvuru sürecinde sona gelindiğini duyurdu. 2 Haziran'da yapılacak olan bu kritik sınav için başvurular bugün son buluyor.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonu kapsamında İnterpol kırmızı bülteniyle aranan "Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık" suçundan aranan Talgat Baisaov ve "Dolandırıcılık" suçundan aranan Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomi yol haritasına olan güvenin devam ettiğini belirterek, "Dünya Bankası ile yürüttüğümüz verimli iş birliği kapsamında 3 ayrı proje finansmanı için 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik." açıklamasında bulundu.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları yeni bir rekora daha imza attı. Ons değeri ve döviz kurundaki hareketlilikten dolayı altın fiyatları da ivmesini yukarıya çeviriyor. İşte 29 Mart 2024 güncel altın fiyatları..

6 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), yurtdışında eğitim almış ve akademik kariyerlerine Türkiye’de devam etmek isteyen öğrenciler için önemli bir düzenleme açıkladı. Yapılan bu yeni düzenleme ile dünya genelindeki üniversitelerin derecelendirmelerine göre Türkiye’deki denklik süreçlerinde önemli kolaylıklar sağlanacak.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı(MEB) tarafınca, 26-27 Mart'ta gerçekleşen ülke geneli ortak sınavların soru ve cevapları paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakında mercek altına alınıyor. Ons altın fiyatı 2233 dolara artarak son bir haftada 73 dolarlık kazanç getirdi. Piyasalardaki bu grafiğin ardından Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekorunu test eden altın için yıl sonu beklentisini açıkladı. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

Mart ayının son haftasında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yayımlanan güncel hava durumu raporuna göre, Türkiye genelinde değişken hava koşullarının hakim olacağı görülüyor. Yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü beklenirken, bazı bölgelerde sağanak yağışların etkili olması öngörülüyor.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından temmuz ayında emekli maaşlarına sağlanacak zam için dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Erdoğan, enflasyonun altını çizerken , “Emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız” şeklinde konuştu. Öyleyse beklenen enflasyona göre emekli maaşlarının zam oranı ne olur? Refah payı da sağlanacak mı? En düşük emekli maaşı kaç TL olacak? İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Vatandaşların hayatını kolaylaştıran otomatik ödeme talimatı hizmetleri, beklenmedik ekstra maliyetlerle gündemde. Elektrikten suya, telefon faturalarından internete kadar birçok fatura otomatik ödeme talimatı ile ödenirken, bu işlemin "ücretsiz" olduğu sanısı artık geçerliliğini yitiriyor.