• DOLAR 34,30 %0.38
  • EURO 37,54 %0.03
  • ALTIN 2.907,55 %0.63
  • BİST100 9.046 %0.92
  • BITCOIN 61.112 %-0.31
  • ETHERIUM 2.418 %1.17
23°
6 ay önce Güncel

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sert sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

6 ay önce Güncel

Goldman Sachs analistleri, İstanbul'daki seçim sonuçlarının TL üzerinde olumlu bir etki yaratabileceğini belirtiyor, ancak seçimlerin para politikasında büyük bir değişikliğe neden olmayacağını düşünüyorlar.

6 ay önce Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Oy sayım ve döküm işlemlerinin ara verilmeden yapılacağını belirten Yener, seçim süreciyle ilgili gazetecilerin sorularını cevaplarken, iftar vaktinde oy sayımına dair alınan kararı da açıkladı.

6 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emeklilere tren seyahatlerinde yüzde 10 indirim sağlanacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren bir üniversitenin yapay zeka mühendislik bölüm başkanı olan Prof. Dr. Fadi Al-Turjman, uluslararası polis örgütü Interpol tarafından "cinsel saldırı" ve "öldürmeye teşebbüs" suçlarından arandığı belirlendi. Al-Turjman'ın 1982 yılında Kuveyt'te doğduğu ve Kanada'da Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı kaydedildi.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bir dizi temaslarda bulunmak üzere Tokat'ta geldi. Bakan Tekin, AK Parti Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı olan aile dostunun ölüm haberini aldığı için Tokat programlarını yarıda keserek Ankara'ya hareket etti.

6 ay önce Güncel

Piyasa katılımcıları, Türkiye'nin enflasyonunun Mart ayında yıllık bazda yüzde 69'a ulaşacağını tahmin ediyor. Şubat ayında yıllık enflasyon yüzde 67,07 olarak gerçekleşirken, aylık enflasyon yüzde 4,53 olarak kaydedilmişti. Bloomberg HT tarafından gerçekleştirilen enflasyon anketine göre, Mart ayı için yıllık enflasyon beklentisi yüzde 69, aylık enflasyon beklentisi ise yüzde 3,5 olarak belirlendi.

6 ay önce Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, Ramazan ayında iftar sofralarında yer alan asitli içeceklerin diş sağlığı üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğine dikkat çekti. Gün boyu susuz kalan vücut için iftarın ilk öğün olması sebebiyle, asitli içecek tüketiminin dişlerde aşınmalara ve hatta diş kaybına neden olabileceği uyarısında bulunuyor.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çalışmayan kadınlara yönelik önemli bir destek projesi kapsamında ev hanımlarına 12 Bin Türk Lirası değerinde destek ödemesi yapacak. Bu ödeme, ekonomik anlamda önemli bir katkı sağlayarak ev hanımlarının refah seviyesini artıracak.

6 ay önce Güncel

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), nisan ayına özgü doğal gaz tarifelerinde herhangi bir değişikliğe gitmediğini açıkladı. Şirketin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretimi için kullanılan doğal gazın fiyatı nisan ayında da aynı kalmaya devam edecek.