• DOLAR 34,30 %0.38
  • EURO 37,52 %-0.01
  • ALTIN 2.913,45 %0.83
  • BİST100 9.017 %0.59
  • BITCOIN 60.701 %-0.49
  • ETHERIUM 2.405 %0.2
22°
6 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik hazırlıklarını ve seçim sürecindeki önlemleri anlattı.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı, liselerde nakil işlemleri için bugünün onay günü olduğunu okullara bildirdi. İşte ayrıntılar...

6 ay önce Güncel

SGK uzmanı Muhammet Bayram, 6 aylık enflasyon verileriyle hesaplanan emekli aylıkları hakkında önemli tahminlerde bulundu. Bayram'a göre, enflasyon beklentileri doğrultusunda emekli aylıklarına yaklaşık %30'a varan bir zam yapılabilir. Bayram, ayrıca en düşük emekli aylığının 15 bin TL seviyesine yükselmesini beklediğini ifade etti ve asgari ücrete de ara bir zam gelmesinin muhtemel olduğunu dile getirdi.

6 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı, AK Parti'nin odak noktasında yer alırken, Murat Kurum için verilen parti genelindeki destek kampanyası son hız devam ediyor. Sandığın kurulmasına iki gün kala, Bakanlar Kurulu'nun yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar da kampanyaya katıldı.

6 ay önce Güncel

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Pekin'de merakla beklenen elektrikli otomobili SU7'yi tanıtarak Tesla'nın Model 3'üne rakip olmayı hedefliyor.

6 ay önce Güncel

Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci imzasıyla yayımlanan Resmi Yazı'ya göre, okul müdürleri ve müdür yardımcıları, yaklaşan bayram tatilinden tam olarak yararlanamayacaklar. İlgili yazıda, 8 Nisan Pazartesi günü tam gün ve 9 Nisan Salı günü yarım gün olmak üzere, okullarda asgari seviyede personelin bulunması gerektiği belirtildi.

6 ay önce Güncel

Mart ayında Tüketici Fiyatları Endeksi, gıda ve hizmetlerdeki fiyat artışlarıyla %3.5 yükselerek yıllık enflasyonun %69.1'e çıkması beklenirken, Reuters'ın anketine göre, 2024 sonunda enflasyonun Merkez Bankası tahminlerinin üzerinde %43.75 seviyesinde olması öngörülüyor.

6 ay önce Güncel

ORC Araştırma'nın İstanbul genelinde gerçekleştirdiği son seçim anketi sonuçlarına göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'a karşı %1.1'lik bir farkla önde gidiyor.

6 ay önce Güncel

Ekonomistler, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından 3 Nisan Çarşamba günü saat 10.00'da açıklanacak Mart ayı enflasyon verileri için tahminlerini paylaştı. Gıda ve hizmetler fiyatlarındaki artışların etkisiyle Mart ayında enflasyonun aylık %3.5 artış göstermesi, yıllık bazda ise %69.1 seviyesine çıkması bekleniyor.

6 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, emekliler için önemli bir duyuru yaptı. Bakan Uraloğlu'nun aktardığına göre, emeklilere yönelik olarak hızlı tren bilet fiyatlarında %10 oranında bir indirim uygulaması başlatıldı.