• DOLAR 34,32 %0.32
  • EURO 37,51 %-0.06
  • ALTIN 2.915,65 %0.91
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.740 %-1.22
  • ETHERIUM 2.407 %-0.12
18°
6 ay önce Güncel

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin'in İstanbul Fatih'te işlettiği çay ocağında yaşanan üzücü olayla ilgili soruşturma sona erdi ve katil zanlısı Erkan Baykut hakkında müebbet hapis cezası istendi.

6 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta finansal piyasalarda çeşitli hareketlilikler yaşandı, yatırımcılar hem kazançlar elde etti hem de kayıplarla karşılaştı. İşte haftanın öne çıkanları...

6 ay önce Güncel

Aile Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu ailelere eğitim için maddi destek sağlayacak yeni bir yardım programı başlattı.

6 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci Binici, TRT'nin reklam yayın politikasını Anayasa Mahkemesi'ne taşıdıklarını ve kamu kurumlarının muhalefeti susturmaya çalıştığını belirtti.

6 ay önce Güncel

Osmangazi ilçesindeki bir villada meydana gelen patlama ve yangın olayında bir kişi yaralandı ve bodrum katta bir ceset bulundu, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

6 ay önce Güncel

Kulüpler Birliği toplantısının sona ermesinin ardından bir açıklama yapan Fatih Saraç, Ali Koç'un istifasının ittifakla reddedildiğini belirterek "Teklifimizi kabul ettiği için Ali Koç'a teşekkür ediyoruz." dedi.

6 ay önce Güncel

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yerel seçimler öncesinde siyasi reklamlara kısa bir süreliğine kısıtlama getirdiğini duyurdu. Karar, seçim gününe kadar devam edecek.

6 ay önce Güncel

Ünlü ekonomist, enflasyonla mücadele için iç talebin kontrol altına alınması gerektiğini ve sıkı bir para politikasının benimsenmesi gerektiğini belirtiyor. Bu, genellikle faiz artışları ve mali sıkılaştırma önlemleriyle gerçekleştirilir. Bu politikaların enflasyonu düşürmek için etkili olabileceği düşünülüyor.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlediği mitingde, İstanbul'un yönetiminin yarı zamanlı mesaiyle olamayacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

Hatay'ın Defne ilçesinde, elektrik altyapı çalışması sırasında bir evin bahçesinde antik bir lahit bulundu.