• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,50 %-0.09
  • ALTIN 2.911,05 %0.75
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.560 %-1.51
  • ETHERIUM 2.407 %0.84
17°
6 ay önce Güncel

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS), araçların otoyollar ve köprülerden geçişlerini sağlayan bir sistem olarak bilinirken, bu sisteme ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacak şekilde HGS'de alt limit fiyatında zam yapıldığı duyuruldu.

6 ay önce Güncel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, katılmış olduğu bir canlı yayında yerel seçimlere yönelik önemli detayları aktardı.

6 ay önce Güncel

İzmir'de yaşanan şok edici bir olayda, bir baba küçük yaştaki kızını otobanda tır kullanmaya zorlayarak sosyal medyada tepki çekti. E.B. isimli baba, kız çocuğunu tırın direksiyonuna geçirip bu tehlikeli anları kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

6 ay önce Güncel

Son zamanlarda kredi faizlerinin artmasıyla beraber araç ve ev alımında kredi kullanımı güç bir duruma dönüşmüştü. Bankalar da kredi sunarken limitleri aşağıda gösterdiği için vatandaş diğer seçeneklere yöneldi. Konut ve araç alımı gerçekleştirilirken kredi kartına başvurular çoğaldı. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oy verme gününden bir önceki gün son 24 saatte hiçbir partinin veya adayın siyasi reklamı gösterilmeyecek.

6 ay önce Güncel

2024 Emekliler Yılı başlığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan trenlerde emeklilere yüzde 10 indirimli seyahat uygulaması bugünden itibaren başladı.

6 ay önce Güncel

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

6 ay önce Güncel

Siirt'in Şirvan ilçesinde meydana gelen bir okul servisi kazasında 1 öğrenci hayatını kaybetti, 5'i öğrenci 6 kişi yaralandı. Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Yaylacı köyüne giden bir okul servisi, Pirinçli köyü Serinpınar mezrasında kontrolden çıkarak devrildi.

6 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Bana abla mabla demeyin, istemiyorum" şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Özel, memleketi Manisa'da yaptığı konuşmada, Akşener'e hitaben, "Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" ifadelerini kullandı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, NTV'de Ahmet Ergen'in sorularını yanıtlarken emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 31 Mart yerel seçimi ve ülke genelindeki güncel konular hakkında da değerlendirmelerde bulundu.