• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,47 %-0.17
  • ALTIN 2.904,51 %0.53
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.499 %-1.58
  • ETHERIUM 2.403 %1.03
17°
6 ay önce Güncel

Emekliler için bankaların sunduğu promosyon tutarlarına ilişkin detaylar yayınlandı. Özellikle kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli promosyonlarını 8 ila 12 bin lira arasına çıkarmasının ardından, özel bankalar da güncellemeler yaptı. Bazı özel bankalar, emeklilere 17 bin 500 liraya kadar promosyon imkanı sunmaktadır. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Türkiye'de yarın yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde birçok vatandaş, oy kullanmama durumunda ne gibi cezai yaptırımlarla karşılaşacaklarını merak ediyor. Oy kullanmama durumunda ceza olup olmadığı ve cezanın ne kadar olduğu konusu, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenmektedir. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roman vatandaşlara yönelik önemli bir mesaj verdi. "Roman Dernekleriyle İstişare Toplantısı"na telefon bağlantısı ile katılan Erdoğan, Roman vatandaşlara hitaben, "Romanları vatandaştan saymayanlara en güzel cevap olacak." dedi.

6 ay önce Güncel

Seçime saatler kala altın fiyatları yatırımcılar tarafından mercek altına alınıyor. Döviz kuru ve enflasyondaki gelişmeler altın fiyatlarına doğrudan yansıyor. İşte 30 Mart Cumartesi 2024 altın fiyatları...

6 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına yönelik açıklamasında, "Küresel internet aktörleri başta olmak üzere tüm paydaşlar sorumlu bir şekilde hareket etmeli" ifadelerini kullandı.

6 ay önce Güncel

Yaz saati uygulaması işlemeye devam ediyor. Bu konuya veliler ve eğitimciler tepki verirken Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) da çarpıcı bir değerlendirme yapıldı.

6 ay önce Güncel

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son değerlendirmelerinde yatırım araçlarına ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Altın ve döviz başta olmak üzere birçok enstrümanın seyrini değerlendiren Memiş, özellikle gümüşe olan ilgisini vurguladı.

6 ay önce Güncel

EURO 2024'de çok az bir zaman kala turnuvanın yıldız takımlarının listesi belli oldu. Mücadele Türkiye'nin yeri gündem oldu.

6 ay önce Güncel

Mevsim normallerine göre daha fazla olan sıcaklıkların hafta sonu da yükseleceğini belirten Meteoroloji, diğer taraftan da yurdun büyük bir kısmında toz taşınımı görüleceğini analiz etti. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaşımında, 68 ilde ruhsatsız silah bulunduran şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 4 gündür sürmekte olan “Mercek-15” operasyonları kapsamında 878 şüpheliye işlem yapıldığını, 750 silahın ele geçirildiğini duyurdu.