• DOLAR 34,27 %0.29
  • EURO 37,49 %-0.14
  • ALTIN 2.898,15 %0.31
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 60.300 %-1.93
  • ETHERIUM 2.386 %0.87
18°
6 ay önce Güncel

Türkiye, 2023 itibarıyla altın rezervleri açısından dünya sıralamasında önemli bir konuma yükseldi. Uluslararası Para Fonu, Dünya Bankası ve Dünya Altın Konseyi'nin verilerine göre Türkiye, en çok altın rezervine sahip 11 ülke arasında yer aldı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Kurum, İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti.

6 ay önce Güncel

Türkiye, yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidiyor. Seçim günü hava koşullarıyla ilgili yapılan tahminlere göre; ülke genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, seçim gününde az bulutlu ve açık bir hava hakim olacak.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Dilan Polat ve Engin Polat başta olmak üzere "Rönesans Tablosu" adı verilen fotoğraftaki fenomenlerin mal varlığına el konulmasının ardından, toplamda 92 milyar lira değerinde mal varlığına el konulduğunu duyurdu. Fenomenlerin, kara para aklama, vergi kaçırma, dolandırıcılık gibi suçlardan tutuklu bulunduğunu belirten Yerlikaya, MASAK tarafından yapılan incelemeler sonucunda el konulan mal varlığının detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul" programında gençlerle bir araya geldi ve Türkiye'nin gençlik enerjisiyle güçlendiğini vurguladı. Programa canlı bağlantıyla 80 ildeki gençlerin de katıldığını belirten Erdoğan, gençlerin heyecanını ve coşkusunu hissettiklerini ifade etti.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

6 ay önce Güncel

Elazığ'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, yer bilimcilerden Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Bu ve önceki depremleri düşününce bölgede daha büyük deprem beklemiyorum" dedi. Depremin merkez üssü Elazığ'ın merkezi olarak belirlenirken, sarsıntının 13,83 kilometre derinlikte olduğu tespit edildi.

6 ay önce Güncel

Ankara'nın ünlü alışveriş merkezlerinden biri olan Taurus AVM, Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından icradan satışa çıkarıldı.

6 ay önce Güncel

Çerkeş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tırın bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si polis 3 kişi ise yaralandı.

6 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, daha hızlı ve kolay bilgi erişimi sağlamak amacıyla karekod uygulamasını devreye aldı. Toplamda 3 bin 424 kurumun açık bilgilerine ulaşılmasını sağlayacak bu uygulama, kayıt işlemlerini ve kurumlar hakkında bilgi sahibi olmayı kolaylaştıracak.