• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,54 %0.14
  • ALTIN 2.886,16 %0.57
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 60.560 %-2.76
  • ETHERIUM 2.375 %-3.84
23°
6 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 69 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Kudüs'ün işgal altındaki bölgelerinde toplanan on binlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hükümetine yönelik eleştirilerini dile getirdi. İsrail Parlamentosu (Knesset) önünde düzenlenen gösterilerde, erken seçim çağrıları yapıldı. Göstericiler, İsrail bayraklarıyla birlikte "Şimdi seçim" sloganları attı.

6 ay önce Güncel

Özgür Demirtaş, seçim sonuçlarına yönelik yorumunda, "İktidar partisine tarihi bir ders verilmiş gibi gözüküyor. Nas Ekonomi Politikası duvara tosladı" şeklinde konuştu.

6 ay önce Güncel

CHP'nin Hatay adayı Lütfü Savaş açıklamalarında, ellerindeki rapora göre 8 bin oy önde olduklarını ileri sürerek, “Bu işin peşini bırakmayacağız” şeklinde konuştu.

6 ay önce Güncel

Seçimlerin ardından finansal piyasalar yakından takip ediliyor. İstanbul serbest piyasada dolar ve euro, yeni haftaya nasıl bir başlangıç yaptı? İşte detaylar:

6 ay önce Güncel

Bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan tarihlerinde hesaplara aktarılacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu sene yüzde 50 zam alarak 3 bin TL'ye yükseldi. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye ödemesi hesaplarında olacak. Dul ve yetimlere de hisselerine göre ödeme sağlanacak.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıklamalarında, terör örgütü üyelerinin faaliyetlerini yürütmek amacıyla mağara ve sığınaklara gizledikleri çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 4 ilde düzenlenen BOZDOĞAN-19 operasyonları kapsamında 22 sığınağın imha edildiğini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son analizler ışığında, yeni haftada sıcaklık seviyelerinin yurdun büyük bir kısmında mevsim normalleri oranla fazla olacağını, yer yer parçalı bulutlu olacağı değerlendirildi.

6 ay önce Güncel

AK Parti'nin tahmin edilenden daha az oy oranına sahip olduğu İstanbul ve Ankara'da CHP'nin adayları mücadelede makası açtı. İzmir'de de değerlendirildiği gibi CHP önde bitirdi.

6 ay önce Güncel

Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel başkanları seçmek için oylarını kullandı. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği mücadelede kıran kırana bir seçim oldu. 81 ilin 11'inde kadın adaylar seçimi önde bitirdi.