• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,56 %0.18
  • ALTIN 2.874,47 %0.17
  • BİST100 9.114 %-0.20
  • BITCOIN 61.485 %-1.59
  • ETHERIUM 2.392 %-1.52
20°
6 ay önce Güncel

Ankara İl Jandarma Komutanlığı'nın sanal devriye faaliyetleri sırasında, yasa dışı içerik barındırdığı belirlenen 721 internet sitesine işlem başlatıldı. Açıklamada, 1-31 Mart tarihleri arasında 1663 sosyal medya ve URL adresinin incelendiği ifade edildi.

6 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında duyurusu yapılan Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına yönetici görevlendirme sonuçları açıklandı.

6 ay önce Güncel

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, memur maaşlarının bayram öncesine çekilmesi gerektiği yönünde çağrıda bulundu. Kahveci, bu adımın hem kamu çalışanlarını memnun edeceğini hem de bayram alışverişlerinin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti.

6 ay önce Güncel

2024 Yılı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Sonuçları Açıklandı

6 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faiz artışının ardından Türkiye'nin kredi ödeyebilme durumunu gösteren beş yıllık kredi temerrüt takası, 3,5 aylık zirvesinden 328 puana geriledi ve uzmanlar CDS'in 300 puan altına düşmesini bekliyor.

6 ay önce Güncel

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz, seçim sonrası AK Parti yöneticilerine helalleşme çağrısında bulunarak, erken seçim ihtiyacını vurguladı.

6 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 31 Mart yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından bir değerlendirmede bulundu. İşte detaylar...

6 ay önce Güncel

Isparta Aksu'da yapılan seçimde, AK Parti adayı Veli Kahraman ile CHP adayı Mehmet Çetin arasında yaşanan sıkı rekabet sonucunda, sadece 1 oy farkla galip gelen Veli Kahraman'ın oldu

6 ay önce Güncel

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor. Hükümetin yaptığı yüzde 50 artışla birlikte emeklilere 3 bin lira bayram ikramiyesi ödenecek. Bu ödemeler, 5 Nisan'a kadar tamamlanacak ve yaklaşık 16 milyon emekli, zamlı ikramiyelerini alacak.

6 ay önce Güncel

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trajik olayda, tartıştığı anne ve oğlunu bıçaklayarak öldüren şüpheli polise teslim oldu. Olay, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden A.D'nin, Aysel Öztürk (63) ve oğlu Emre Öztürk'ü (35) bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmesiyle ortaya çıktı.