• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
6 ay önce Güncel

Konya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 6 ilçeyi kazanan Yeniden Refah Partisi (YRP) İl Başkanı Temel Peker, istifa etti. Peker, istifa gerekçesini sosyal medya hesabından duyurdu.

6 ay önce Güncel

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Türk futbolunun iki büyük kulübü Fenerbahçe ve Trabzonspor'a, sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle para cezaları uyguladı.

6 ay önce Güncel

Yerel seçim sonrası piyasalarda sakin bir başlangıç yaşanırken, dolar ve euro'da gün içinde düşüş yaşanıyor

6 ay önce Güncel

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, AK Parti ve CHP'nin adayları eşit sayıda oy aldı. Peki şimdi ne olacak?

6 ay önce Güncel

Temmuz ayında uygulanacak zam oranları için milyonlarca memur ve emeklinin bekleyişi sürüyor. Özellikle Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanacağı 3 Nisan, zam oranlarının belirlenmesinde kritik bir öneme sahip. Şubat ayı verilerine göre, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 11,53’lük bir artış şimdiden garanti altına alınmış durumda.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere olağanüstü bir toplantı yapma kararı aldı.

6 ay önce Güncel

Goldman Sachs'ın seçimler sonrasında yayımladığı ilk raporda, Türk lirasının performansı hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunuldu. Ekonomistler, seçimlerin ardından Türk lirasında artan sermaye akışları sayesinde geçmiş aylara kıyasla daha iyi bir performans bekliyor.

6 ay önce Güncel

Yalova'da KOM ekipleri, nitelikli dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından aranan H.K'yi, sahte kimlikle tarla satışı yaparken yakaladı.

6 ay önce Güncel
6 ay önce Güncel

CHP ile ittifakı kabul etmeyip seçimlere tek başına giren ve 81 il belediyesinden sadece birini kazanan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'den çarpıcı açıklamalar... Akşener, "Olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.