• DOLAR 34,25 %0.07
  • EURO 37,67 %0.38
  • ALTIN 2.877,35 %0.27
  • BİST100 9.132 %0.00
  • BITCOIN 61.488 %-1.54
  • ETHERIUM 2.410 %-1.94
18°
6 ay önce Güncel

31 Mart yerel seçimlerin sona ermesiyle, yatırımcılar altın ve dolar piyasasının seyrinin ne olacağını araştırıyor. Peki altın ve dolarda yeni yükselişler ne zaman olur? Uzman isim tarih vererek açıkladı.

6 ay önce Güncel

Büyük Birlik Partisi(BBP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Muzaffer Sezgin, geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

6 ay önce Güncel

Kamu bankalarının promosyon tutarlarını yükseltmesi sonrası özel bankalarda harekete geçti. Birçok bankanın promosyon tutarlarını 15 bin TL'yi geçti . Öyleyse şu anda özel bankalarda en fazla promosyon kaç oldu? Bankalarda promosyon yükseltme trendi devam eder mi?

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yürüttüğü 'Sıfır Atık' projesine yönelik karar, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

2 Haziran'da yapılacak olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için bugün saat 17.00'ye kadar başvurular devam edecek.

6 ay önce Güncel

Eğitim sistemindeki çürümenin bir örneği daha ortaya çıktı. Eğitim Sen İzmir 2 Nolu Şubesi, Karşıyaka Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu'nda görev yapan müdür yardımcısı N.K'nın, bir kadın öğretmenin telefon numarasını eskort sitelerinde paylaşarak mobbing uyguladığını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Mahalli seçimlerin kesin olmayan sonuçlarıyla birlikte, dünyaca ünlü banka Goldman Sachs Türkiye ekonomisine yönelik ilk değerlendirmesini yayınladı. Analistler, Türk Lirası'nın olumlu bir performans sergilemesini beklediklerini ifade etti.

6 ay önce Güncel

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Ardahan'ın Çıldır ilçesinde, AK Parti ve CHP arasında oyların eşit çıkması sonucunda seçimlerin 2 Haziran'da tekrarlanacağı açıklandı. Uzun süren oy sayımının ardından, ilçe sakinleri merakla bekledikleri sonuçlara ulaştılar.

6 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatı için yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sonuçlarının adalet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

6 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'a para cezası verdi. TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Koç ve Doğan'a kulüplerinin sosyal medya hesaplarından 13 Mart tarihinde yaptıkları açıklamalar nedeniyle 439'ar bin lira para cezası uygulandı.