• DOLAR 34,25 %0.06
  • EURO 37,64 %0.36
  • ALTIN 2.873,66 %0.14
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.487 %-0.91
  • ETHERIUM 2.365 %-2.97
18°
6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı'na gün sayarken fahiş fiyat artışına yeni önlemler alındı. En başta bayramlık malzemelerin fiyatlarındaki düzenleme yakından incelemeye alınacak. Ticaret Bakanlığı, Ramazan Bayramı süresince kontrollerine devamlı olarak sürdüreceğini açıkladı.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmesine göre, ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı bulutlu, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık bir hava ile geçeceği tahmin ediliyor.

6 ay önce Güncel

AK Parti ve MHP'nin bazı illerde ayrı aday çıkarma stratejisi, yerel seçimlerde beklenen sonuçları vermedi. Cumhur İttifakı'nın toplam oyu çoğu yerde yüzde 50'yi aşmasına rağmen, ayrı aday taktiği muhalefet partilerine avantaj sağladı.

6 ay önce Güncel

Yerel seçimlerde alınan sürpriz sonuçlar, Türkiye'nin ekonomik açıdan en büyük illerinin tamamının CHP'nin yönetimine geçtiğini ortaya koydu. Ekonomim'den Hüseyin Gökçe'nin haberine göre, kazanılan illerde ilginç veriler dikkat çekiyor. Sanayi odaklı bölgelerden olan Bursa gibi illerin de CHP'nin yönetiminde olması, ileriki dönemde ekonomik değişikliklere işaret ediyor.

6 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) yapmış olduğu son analizler ışığında, yurt genelinde yağış öngörülmüyor. Marmara ve Ege'de hafif toz taşınımı olacağı duyuruldu. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar çözülmesi ve heyelan riski olduğu konusunda uyarı yaptı. İşte hava durumu...

6 ay önce Güncel

Türkiye'ye gelişlerinde yurt dışından cep telefonu getiren Türk vatandaşları için önemli bir değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yapılan duyuruya göre, bu vatandaşların 120 günlük kayıtsız kullanım süresi 180 güne çıkarıldı.

6 ay önce Güncel

Mahalli seçimlerde, 13,3 milyon seçmen oy kullanmadı ve 2,2 milyon oy geçersiz sayıldı. Bu rakamlar, seçime giren AK Parti ve CHP dışında kalan 19 parti tarafından alınan oy sayısından daha fazla oldu.

6 ay önce Güncel

55 ilde uyuşturucu madde üretimi ve bunların ticaretini yapanlar ile sokak satıcılarına karşı gerçekleştirilen “Narkoçelik-10” operasyonları kapsamında 1 ton 19 kg. uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap bulundu, 250 sokak satıcısı gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), yerel seçimlerdeki başarısız sonuçların ardından harekete geçiyor. Yapılan açıklamaya göre, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yarın olağanüstü toplanacak ve ilk gündem maddesi olarak yerel seçimin değerlendirilmesi ele alınacak.

6 ay önce Güncel

Yargıtay'da başkanlık seçimleri sürüyor. Yargıtay Başkanlığı için geçtiğimiz hafta başlamış olan ve dün 11. turu düzenlenen seçimden de sonuç alınamadı. Bu durumda seçimin 12. tur bugün gerçekleştirilecek.