• DOLAR 34,24 %0.04
  • EURO 37,61 %0.32
  • ALTIN 2.871,40 %0.06
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.490 %-1.38
  • ETHERIUM 2.382 %-2.93
22°
6 ay önce Güncel

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarının maaşlarına ilişkin detaylar netlik kazandı. Bu maaşlar, görev yaptıkları yerin nüfusuna göre belirleniyor. İşte brüt maaşlar ve ilgili detaylar haberimizde.

6 ay önce Güncel

Hatay'da gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, kesin olmayan sonuçlarla 2. sırada yer alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), sonuçlara itirazda bulundu. Seçimde 4 bin oyla geriye düşen CHP, İl Seçim Kurulu'na başvurarak itirazda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'nin yanı sıra milletvekilleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen itiraz öncesinde basın açıklaması yapıldı.

6 ay önce Güncel

İstanbul Ticaret Odası (İTO), mart ayında İstanbul'da perakende fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı.

6 ay önce Güncel

2023 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listelerinden seçime katılan dört parti, yerel seçimlerdeki toplam oy oranlarını bile geçemedi. Bu dört parti, yerel seçimlerde yüzde 1,69 oy almasına rağmen CHP listelerinden Meclis'e 38 milletvekili gönderdi. İYİ Parti ise, CHP ile bölgesel işbirliği yaparak bir milletvekili kazandı.

6 ay önce Güncel

ASAL Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından Türkiye genelinde 26 ilde yapılan kamuoyu araştırmasında seçmenlere, "Türkiye ekonomisinin en önemli sorunu nedir?" sorusu yöneltildi. Ankete katılanların yüzde 32.3'ü gıda ürünleri fiyatlarındaki artış yanıtını verdi.

6 ay önce Güncel

Altın fiyatlarındaki ani düşüşler ve ons fiyatındaki rekor denemeleri, piyasalarda büyük bir merak konusu oldu. Özellikle İslam Memiş'in altın piyasası hakkında yaptığı son değerlendirmeler ve tahminler, dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ödeme sistemlerindeki kolaylıkları bir adım daha ileri taşıyarak, FAST sistemi üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerin tutar limitlerinde önemli bir güncelleme yapacağını duyurdu. Değişiklik, 4 Nisan 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak.

6 ay önce Güncel

Ramazan Bayramı öncesinde, emeklilere yapılacak ikramiye ödemeleri bugün itibarıyla başladı. Yaklaşık 16 milyon emeklinin yüzünü güldürecek olan bu gelişme, 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yansımaya başladı. İkramiye ödemelerinin, emeklilerin maaş aldıkları hesaplara 5 Nisan'a kadar tamamlanması planlanıyor.

6 ay önce Güncel

Yerel seçimlerin sona ermesiyle altın fiyatlarında bir hareketlilik söz konusu. Dolar kurundaki ve ons değerinde meydana gelen değişimler, altın fiyatlarına doğrudan yansıyor. Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatları ibresini yukarı çevirdi. İşte 2 Nisan 2024 altın alış satış fiyatları..

6 ay önce Güncel

Kültür ve Turizm Bakanlığı, birçok ilde turizm merkezi içinde veya dışında kalan Hazine mülkiyetindeki otel, personel lojmanı ve konaklama tesisini yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edecek.