• DOLAR 34,24 %0.04
  • EURO 37,61 %0.32
  • ALTIN 2.871,40 %0.06
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 61.490 %-1.38
  • ETHERIUM 2.382 %-2.93
22°
6 ay önce Güncel

Hatice Akkaya, Çanakkale'den köyüne döndükten sonra kırsal mahallesinin ilk kadın muhtarı seçilerek tarihi bir zafer elde etti.

6 ay önce Güncel

Altın, son altı iş gününde süren yükselişini devam ettirerek tarihi bir rekora imza attı. Ons başına düşen altın fiyatı 2.266 dolara ulaşarak yeni bir zirveye tırmandı. Bu, 2020 yılından bu yana en hızlı yükselişi ve en yüksek seviyeyi temsil ediyor.

6 ay önce Güncel

Şişli'de bulunan 13 katlı bir binanın en alt katında henüz belirlenemeyen nedenlerle yangın çıktı. Yangınla ilgili İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın Masquerade gece kulübünde meydana geldiği belirtildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bölgedeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı.

6 ay önce Güncel

ŞanlıUrfa'nın Hilvan ilçesinde, DEM Parti'nin kazandığı belediye seçimleri, AK Parti'nin itirazı sonucunda yeniden yapılacak.

6 ay önce Güncel

Çıldır ilçesindeki yerel seçimlerde, AK Parti ve CHP adayları arasındaki oy eşitliği sonucunda belediye başkanının belirlenmesi için kura çekimi yapılacak.

6 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın son faiz artırım kararından sonra, bankaların mevduat faiz artış oranları da devam ediyor.

6 ay önce Güncel

Gayrettepe'de bulunan bir binada çıkan yangında 7 kişi hayatını kaybetti ve 6'sı ağır 9 kişi yaralandı.

6 ay önce Güncel

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde talasemi hastası Furkan İçyar, iddiaya göre yanlış kan verilmesi sonucu yoğun bakıma alındı

6 ay önce Güncel

Brent petrol fiyatları, küresel piyasalarda yaşanan petrol arzındaki daralmalar ve Ortadoğu'daki jeopolitik risklerin artmasıyla birlikte son beş ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Pazartesi günü yüzde 0,5 oranında bir artış gösteren Brent tipi ham petrol, haftanın ikinci işlem gününde ivme kazanarak 88 dolar seviyesine yükseldi. Bu süreçte, ABD ham petrolü de 85 doların üzerine çıkarak dikkatleri üzerine çekti.

6 ay önce Güncel

Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliğinin olmadığına karar verdiğini duyurdu. Bu kararın ardından mazbatanın en yüksek ikinci oyu alan adaya, yani AK Parti adayı Abdulahat Arvas'a verilmesine karar verildi. Van'da yapılan seçimlerde en yüksek oyu alan kişi AK Parti adayı Abdulahat Arvas olmuştu.