• DOLAR 34,22 %-0.07
  • EURO 37,52 %-0.33
  • ALTIN 2.879,18 %-0.27
  • BİST100 9.132 %0.97
  • BITCOIN 62.250 %0
  • ETHERIUM 2.470 %2.49
26°
6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, geçtiğimiz pazar günü yapılan yerel seçimlerin sonuçlarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, seçim sonuçlarının ardından milletin sandığa küsmesinin hayat pahalılığı ve enflasyon gibi faktörlere dayandığını belirtti ve "kibir hastalığı" vurgusuyla özeleştiri yaparak, partinin içindeki sorunlara dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe tarihi kongresinde, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmeler sebebiyle ligden çekilmeme ve Süper Kupa maçına katılmama kararı alındı.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, daha önce müjdesini verdikleri 8 bin personel alımının Ramazan Bayramı'ndan önce gerçekleştirileceğini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı, sözleşmeliden kadroya geçen kişilerin yeniden sözleşmeli personel pozisyonu kazanması durumunda bekleme süresine tabi olmadıkları konusunda kurumlara önemli bir görüş bildirdi.

6 ay önce Güncel

Yazıcıoğlu, "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol. Makamından şeref alan olma' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

6 ay önce Güncel

Van İl Seçim Kurulu, seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliği olmadığına karar verdi ve mazbatayı en çok oy alan ikinci sıradaki AK Partili aday Abdullah Arvas'a verdi. Konuyla ilgili AK Parti'den ilk açıklama geldi.

6 ay önce Güncel

İstanbul Gayrettepe'de tadilattaki gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Facianın ardından siyasilerden ilk mesajlar gelmeye başladı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve CHP lideri Özgür Özel baş sağlığı diledi. İstanbul Şişli'de güpegündüz yaşanan yangın faciası gündeme bomba gibi düştü. Gayrettepe'deki bir gece kulübünde çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 6 kişi gözaltına alındı.

6 ay önce Güncel

BTK, Nisan 2024 itibarıyla mobil iletişim ücretlerine yıllık yüzde 65'e varan zam yaparak, tüketicilerin iletişim harcamalarını artırıyor.

6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen rotasyonu için düğmeye bastı…

6 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu, son dönemde spor kulüplerinden gelen olumsuz açıklamaların Türk futboluna zarar verdiğini belirterek, sportmenlik, saygı ve fair play ruhunu vurguladı. Ayrıca, adaletin ayrıcalık olmadığını ve seviyesiz davranışlara karşı disiplin talimatlarını ve cezai yaptırımları uygulayacaklarını belirtti.