• DOLAR 34,25 %0.02
  • EURO 37,58 %-0.17
  • ALTIN 2.886,57 %-0.01
  • BİST100 8.932 %-1.25
  • BITCOIN 62.277 %-0.6
  • ETHERIUM 2.431 %-0.21
28°
6 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından mazbatasını aldı ve görevine resmen başladı.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe taraftarı, Olağanüstü Genel Kurul'da Başkan Ali Koç'a yönelik çarpıcı bir soruyla dikkat çekti. Taraftarın sorduğu soru, sosyal medyada geniş yankı buldu.

6 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, çevre illerde de hissedilirken, uzmanlar fay hatlarının durumuna dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

Türk Kızılayı, topluma hizmet etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ve sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıkan bir kuruluş olarak, yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay'ın kariyer sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan ayı itibarıyla çeşitli pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlandı.

6 ay önce Güncel

Petrol piyasaları, jeopolitik dinamikler ve arz-talep dengesindeki değişiklikler nedeniyle sürekli bir hareketlilik içinde.

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı'na 1.608 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular 22-26 Nisan'da, sınavlar ise 27 Mayıs-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin öne çekildiğini ve 4 Nisan Perşembe günü vatandaşların hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

6 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeniden seçilmesinin ardından mazbatasını almak üzere saat 16.00'da İl Seçim Kurulu'na gideceğini ve adliye binasına girmemeleri uyarısında bulundu

6 ay önce Güncel

Gaziantep Valiliği, sosyal medyada dolaşıma giren ve Suriyeli çocukların 8 yaşında evlendirildiği iddia edilen düğün görüntülerinin Türkiye ile ilgisinin olmadığını açıkladı.

6 ay önce Güncel

Altın, dolar, Euro, sterlin, Bitcoin ve borsada yaşanan değer kaybıyla piyasalar kırmızıya döndü, dolar kuru düşüş eğilimindeyken Bitcoin'de sert bir düşüş yaşandı.