• DOLAR 34,28 %0.07
  • EURO 37,65 %-0.03
  • ALTIN 2.888,58 %0.06
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.450 %-0.01
  • ETHERIUM 2.458 %1.17
17°
6 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü ek ders ücretleri ile ilgili resmi yazı yayımladı.

6 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısından, enflasyonla mücadele ve kalıcı sosyal refahın önemi vurgulandı. Toplantıda, Türkiye'nin sürdürülebilir büyüme hedefleriyle birlikte enflasyonla mücadele edilerek sosyal refahın kalıcı olarak artırılması kararlaştırıldı.

6 ay önce Güncel

İstanbul İl Seçim Kurulu, AK Parti'nin itirazı sonucunda Beykoz İlçe Seçim Kurulu'nun ret kararını kaldırarak, Beykoz'da ilçe belediye başkanlığı oy pusulalarının yeniden sayılmasını kararlaştırdı. Kararın gerekçesi olarak, geçersiz oyların tasnif edilmemesi ve geçersizlik sebeplerinin belirsiz olması gösterildi.

6 ay önce Güncel

Van İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı Abdullah Zeydan'a verme kararı YSK tarafından iptal edilerek, mazbata DEM Parti adayına verilecek.

6 ay önce Güncel

Fenerbahçe Kulübü, futbol dünyasında gündem yaratacak kararlarını açıkladı. Sarı-lacivertliler, özellikle Süper Kupa maçının yönetimi ve Türkiye Kupası'na katılım konusunda radikal adımlar atarak futbol camiasında ses getiren bir dizi karara imza attı.

6 ay önce Güncel

Son dönemdeki ekonomik dalgalanmaların ardından, tüketici ürünlerine yapılan zamlar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği'nden (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Winston grubu sigaralara önemli bir zam yapıldığı duyurdu.

6 ay önce Güncel

Ankara'daki İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan araç lastikleri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

6 ay önce Güncel

İstanbul 7. İdare Mahkemesi, Anayasa'ya aykırı bulduğu Gecekondu Kanunu maddesinin iptali için Anayasa Mahkemesine başvurdu ve iptal kararı alındı.

6 ay önce Güncel

Diyarbakır'da, mahkeme çıkışında eski eşini takip eden Adem Meşe, bir saat sonra eski eşini ve yanındaki kişiyi öldürdü.

6 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Aile Destek Programı ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesinde 4 Nisan Perşembe günü hesaplara yatırılacağını duyurdu.