• DOLAR 34,25 %0.02
  • EURO 37,62 %-0.09
  • ALTIN 2.881,53 %-0.18
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.050 %-0.96
  • ETHERIUM 2.458 %1.01
16°
6 ay önce Güncel

Seçim gelmeden tahminlerin tersini sergileyen sınırlı artışlar ve vergi gününden dolayı döviz piyasası inişli çıkışlı bir grafik sergilerken, altın fiyatları ise global ve iç piyasa performansından kaynaklı 2300 lira seviyesini geçti. Diğer bir taraftan düğün sezonuna az bir süre kalmasıyla yatırımcılara altın fiyatları hakkında önemli açıklamalar yapıldı. İşte detaylar..

6 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamalarında, arama kaydı olan şahısların yakalanması için 81 ilde 4 gündür sürmekte olan "Çember-16" operasyonları kapsamında 2 bin 66 firarinin yakalandığını paylaştı.

6 ay önce Güncel

Kredi kartı nakit çekimi ve KMH hesaplarında değerlendirilen faiz tutarları yükselse de bir etkisi olmadı. BDDK raporuna göre mart ayının sonlarına yaklaştığımızda KMH hesaplarını zirveyi sırtladı. Peki bu yükselişin nedeni nedir? İşte merak edilenler...

6 ay önce Güncel

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, katılmış olduğu bir televizyon programında, “Meral Akşener’in bu kurultayda aday olmayacağını düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

6 ay önce Güncel

Mart ayına yönelik enflasyon verisinin paylaşılması sonrası yılın ilk 3 ayının enflasyon makası da netlik kazandı. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam oranın kesinleşmesine kısa bir zaman kaldı. Peki son paylaşılan enflasyon verilerine göre memur ve emekli aylıkları ne olur? En düşük emekli aylığı kaça çıkar? İşte merak edilenler...

6 ay önce Güncel

Van ve Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantılarının 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

6 ay önce Güncel

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu karar, Resmi Gazete'de paylaşıldı.

6 ay önce Güncel

Marketlerin pek çok üründe 'alış' fiyatlarının yazılması, fazla kar marjlarını belli ediyordu. Geçtiğimiz hafta bir markette 39 liraya gelişi olan ürünün 120 liradan reyona koyulduğu görüldü. Yetkililer "Ben bire bir kazanırken, market bire üç kazanıyor" derken, tüketici dernekleri ise "Gerçekler ortaya çıktı, fiyatları yazmak yetmez, ilgili marketlere kapatma cezası verilmeli" şeklinde ifade ediliyor.

6 ay önce Güncel

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, partisindeki görevinden istifa etti. Kavuncu, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Ancak, beklenenden düşük bir sonuç aldıklarını dile getirdi.

6 ay önce Güncel

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçim MHP'nin itirazının ardından iptal edildi. CHP'nin uzun yıllar sonra kazandığı ilçede seçim kurulu kararına göre 2 Haziran'da tekrar sandık kurulacak.