• DOLAR 34,27 %0.06
  • EURO 37,65 %-0.02
  • ALTIN 2.883,06 %-0.13
  • BİST100 9.045 %0.00
  • BITCOIN 62.450 %-0.32
  • ETHERIUM 2.458 %1.01
17°
6 ay önce Güncel

Memur maaşlarına Ocak ayında yapılan %15'lik enflasyon zammının ardından, üç aylık süreçte enflasyon kayıpları meslek meslek hesaplandı. Ancak, bu kayıpların aylık olarak enflasyon farkı ile telafi edilmesi beklenirken, hükümetin bu beklentiyi karşılamadığı belirtildi.

6 ay önce Güncel

İsrail'in Gazze'deki saldırılarında, Lavender adlı yapay zeka tarafından belirlenen hedeflerin insani kriterler gözetilmeden kontrolsüz bir şekilde hedef alındığına dair kaygılar artıyor.

6 ay önce Güncel

Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya ve elektronik üreticilerinden Arçelik A.Ş., küresel pazardaki konumunu güçlendirmek adına önemli bir adım atıyor. Şirket, globalleşme stratejisinin bir parçası olarak, tüm coğrafyalarda kurumsal marka kimliğini Beko olarak yeniden şekillendireceğini duyurdu.

6 ay önce Güncel

Bayram öncesi nakde dönmek isteyen borsa yatırımcıları için takas tarihlerinde değişiklikler yaşanıyor.

6 ay önce Güncel

21 Nisan 2024'te gerçekleşecek olan 2024-ALES/1 sınavı için adayların sınav binalarına atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınav yerlerini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni 04 Nisan 2024 tarihinden itibaren ÖSYM'nin websitesinden edinebilirler. Saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

6 ay önce Güncel

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) için duyurulan yeni öğrenci alım süreci başladı. Toplamda 7 bin 500 lisans mezunu polis alımı yapılacak.

6 ay önce Güncel

Güroymak İlçe Seçim Kurulu, itirazları değerlendirerek AK Parti adayının öne geçtiği sandıkları ve geçersiz oyları yeniden saydı, böylece Güroymak Belediye Başkanlığı'nın sahibi belirlendi.

6 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MYK toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirirken, memur zamlarının sandığa etki etmediğini belirtti. Şimşek, enflasyonun düşürülmesinin önemine dikkat çekti.

6 ay önce Güncel

AK Parti, 2002'den bu yana ilk kez bir yerel seçimde ikinci sıraya gerilerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki parti, hem kabine hem de parti yönetiminde kapsamlı değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

6 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları, yurt içi seyahatler için sınırlı süreliğine geçerli olacak cazip bir uçak bileti kampanyası başlattı. Kampanya, 4 ve 5 Nisan tarihlerinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında 80.000 adet bilet satışa sunulacak.